Märtha Louise om skilsmässan: ”En mycket smärtsam period”

Märtha Louise om skilsmässan:
Prinsessan Märtha Louise är förkrossad efter Ari Behns brutala svek. I en unik intervju beskriver hon sorgen som ett öppet sår.
Annons

Sakta men säkert arbetar sig prinsessan Märtha Louise, 44, tillbaka till ett normalt liv efter den uppmärksammade skilsmässan från maken Ari Behn, 43, vilken offentliggjordes 5 augusti. Sorgen över uppbrottet har hon bearbetat på många sätt och nyligen gjorde hon sina första offentliga uttalanden. Detta skedde på hennes egen hemsida, soulspring.no, som hon driver med sin ”änglaskola”-kompanjon Elisabeth Nordeng.

Annons

I ett samtal dem emellan pratar de om separationen.

– Som ni säker redan vet så går jag just nu igenom en skilsmässa, vilket är en mycket smärtsam period i mitt liv. Det är som ett öppet sår, säger Märtha Louise.

Annons

I Soulspring lär hon och Elisabeth ut olika metoder för att hantera svåra situationer. Metoder som den förkrossade prinsessan har fått anledning att pröva på sig själv.

– Utan den kunskapen hade jag inte suttit här nu. Med våra verktyg kan man arbeta mer medvetet och ärligt med sig själv och kommer då i direktkontakt med sina äkta, djupa känslor. Jag säger inte att jag är färdig med den processen, det är fortfarande ett öppet sår. Men jag är en bit på väg, berättar hon på hemsidan.


Ytterligare en bit på vägen är att Märtha Louise och döttrarna Maud, 13, Lea, 11, och Emma, 7, fått ordning på sitt boende samt sina rutiner efter det att pappa Ari flyttat ut. Än mer ordning nu när han har köpt sig en ny stor villa bara fem kilometer ifrån dem.

Märtha Louise har varit sparsam med offentliga framträdanden. Med kort varsel ställde hon in den planerade trippen till Paralympics i Rio i början av september. Hon dök heller inte upp i den årliga trädgårdsfesten i Slottsparken i Oslo samma månad.

– Hon måste prioritera barnen, löd hovets förklaring.

Hennes första framträdande blev förra veckan i Slottsparken då hon tillsammans med Mette-Marit var med vid en offentlig utomhusbio-visning. Den 22 september fyllde Märtha Louise 45 år och då hyllade exmaken henne på Instagram med en bild av en ros och budskapet: ”Happy Birthday. We love you.”

Happy Birthday. We love you

A photo posted by Ari Behn (@ari.behn) on

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…