Marie Serneholts nya beslut efter graviditeten: ”Varit för mycket”

Marie serneholt om tvillingarnas stora förvandling
Marie Serneholts kropp har tagit stryk efter tvillinggraviditeten. Nu berättar sångerskan om beslutet som ska hindra henne från att bränna ut sig.
Annons

Förra året blev Marie Serneholt, 35, mamma till tvillingarna Philip och Nicholas, som nu har hunnit bli drygt ett halvår gamla. Hon och pojkvännen Fredric Palmqvist, 33, träffades under hösten 2017 och bara några månader senare var Marie gravid. 

Marie Sernholt skriver ofta om livet som mamma på sin blogg, med allt vad det innebär. Marie beskriver allt ifrån kärlek och glädje till trötthet och rädsla, något som är uppskattat hos läsarna. Nyligen berättade hon om hur kroppen förändrats och tagit skada av att bära och föda två barn.

Annons

Annons

”Förutom det kroppen gick igenom under själva graviditeten så är ju inte tiden efter med att bära och mata barn en dans på rosor för kroppen heller”, skriver hon. 

För att få bukt med det problemet har hon nu besökt en naprapat, men som många småbarnsföräldrar tampas hon dagligen med tröttheten. 

”Är fortfarande trött efter den här veckan. Har inte haft så mycket tid för återhämtning. Igår jobbade jag i stan några timmar också och det känns idag ska jag erkänna”, skriver hon i ett nytt inlägg. 

Läsarnas oro för Marie Serneholt

En del läsare som följer hennes liv på bloggen har nu blivit oroliga för att Marie kommer att bränna ut sig om hon inte saktar ner på tempot. 

Annons

Det är ju lätt hänt egentligen att man gör det med allt som kommer med barnen, lite sömn, ett hem att ta hand om, jobb och relationer att vårda. Nu känner jag att jag inte är på väg att göra det, men man måste stanna upp ibland och bara ta det lugnt. Det är så många måsten ibland och så vill man prestera i alla sammanhang och det tar ut sin rätt.” skriver Marie.

Hon har därför slutat att blogga lika ofta, för att istället vila upp sig, något hon hoppas att hennes läsare ska ha förståelse för. 

Därför är det så att jag vissa dagar inte kikar in här. När det varit för mycket och jag inte orkar slå upp datorn även om jag verkligen vill. Så är det så att jag inte sagt hej här inne varje dag så är det för att jag bara behövt varva ner. Men jag tror och hoppas att ni förstår.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…