Margaux Dietz avslöjar annorlunda bröllopsbeslutet: ”Nervös”

Margaux Dietz och Jacob Liebermann om bröllopsplanerna
I april gifter sig Margaux Dietz med sin Jacob Liebermann. Nu avslöjar paret fler detaljer inför det stundande bröllopet – och det är tydligt att de vill göra saker lite annorlunda.
Annons

2018 slutade på ett underbart sätt för influencern och Youtube-stjärnan Margaux Dietz, 28. Under en resa till Maldiverna friade hon till kärleken Jacob Liebermann, 33, som hon har sonen Arnold, 1, tillsammans med.

Inte nog med att Jacob svarade ja – det visade sig snart att även han hade planerat att fria till flickvännen under resan. Sedan dess har de pratat öppet och ofta om planerna inför bröllopet som kommer att äga rum i mitten av april.

Annons

Som om inte det här vore nog har Margaux och Jacob också precis köpt ett nytt boende som de sa flytta in i. Vindsvåningen i Vasastan i Stockholm är såld och den nya lyan, på 119 kvadratmeter, ligger innanför tullarna i Stockholm. Flyttlasset går i början av april, alltså endast dagar innan bröllopet. Sonen fyller två år samma månad så att våren kommer att bli hektisk för familjen är det ingen tvekan om.

Annons

Margaux avslöjar planerna inför bröllopet

I en ny video på sin Youtubekanal pratar Margaux och Jacob om sina planer inför bröllopet. De pratar bland annat om valet av klänning och 28-åringen berättar att hon efter ett besök hos sin mormor och morfar börjat fundera på att skippa den klassiska vita blåsan och i stället bära en röd sådan.

– Eftersom vi har barn kan jag inte gifta mig i vitt eftersom det är oskuldens färg, säger Margaux.

Hon avslöjar även att de ska ta varandras efternamn så att de båda kommer att ha dubbla, precis som sonen Arnold. Men den mest udda delen av festligheterna är ändå valet av tema.

Annons

– Vi har ett litet tema på bröllopet; kostym med touch av djungel. Vi tänker att det är fri tolkning då. Vill man så kan man komma i världens leopard-suit eller så kan man bara ha ett par djuriska örhängen.

Jacob demonstrerar sedan detta genom att sätta på sig ett par djurmönstrade skor och en matchande kappa. På frågan om de är nervösa inför bröllopet svarar Jacob att han känner sig lugn, medan fästmön inte riktigt kan instämma:

– Jag är lite nervös. Det är ändå början av februari och vi har inte skickat ut inbjudningar, vi har inte bokat ställe och vi har inte sett stället.  

FOTO: Youtube, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…