Margarets kärlekslycka – friade till pojkvännen

Margaret förlovad med pojkvännen
Sångerskan Margaret har förlovat sig! Nu berättar hon allt om frieriet till pojkvännen.
Annons

Malgorzata Jamrozy, 27, är mer känd under sitt artistnamn Margaret. Förra året gjorde hon succé i Melodifestivalen med låten In my Cabana, och tog sig hela vägen till final. I år tävlade hon med låten Tempo.

Annons

– Sången handlar om att jag säger till en kille att om du vill vara med mig måste du hänga med i mitt tempo, och det tempot går snabbt. Jag lever mitt bästa liv just nu och är inte hemma alls. Det är inte lätt att vara med mig just nu så om du vill vara med mig måste du hålla uppe tempot, säger hon till Hänt.

Det räckte tyvärr inte hela vägen för den polska stjärnan i år som hamnade en femteplats. Hon verkade dock inte sörja allt för mycket efteråt utan sågs istället festa hela natten lång tillsammans med de andra artisterna.

Annons

Någon som inte var på plats i Malmö där den andra deltävlingen hölls var hennes pojkvän.

– Han är inte här för han gör klart mitt nya album. Jag är ju artist i Polen också och för första gången gör jag ett album helt på polska, berättar hon.

För att det ska bli klart i tid måste han stanna kvar och fortsätta jobba. Han är också musiker och producent, och trots att Margaret säger att hon ibland kan vara jobbig att leva med på grund av hennes hektiska arbete, så förstår han och stöttar henne fullt ut.

Margaret friade till pojkvännen hemma

För några veckor sedan tog paret ännu ett steg i förhållandet och förlovade sig. Det var Margaret som droppade frågan på ett lite annorlunda sätt.

Annons

– Vi var hemma och jag sa ”ska vi förlova oss?” och han svarade ja. För mig är det lite så att jag har det här glamourösa livet hela tiden, så att bara vara hemma i pyjamas och titta på serier, det är det bästa jag vet. 

Hon säger att hon själv var ganska oförberedd på frieriet, men så häri efterhand har hon läst på lite mer.

– Det visade sig att kvinnor som har friat till sina män ofta är drottningar, säger hon och skrattar.

Stort grattis till det nyförlovade paret och heja drottning Margaret!

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…