Mänskliga Ken erbjuden miljoner – om han tog bort snoppen

Mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves erbjöds 40 miljoner kronor för att ta bort snoppen för en filmroll nyligen, men det hela visade sig vara ett skämt.
Skulle du tacka ja och du fick 40 miljoner kronor för att operera bort ditt könsorgan? Den frågan fick nämligen den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves nyligen när han erbjöds pengar för en filmroll – ifall han tog bort snoppen!
Annons

Brasilianaren Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan 6 miljoner kronor på över 60 operationer de senaste fem åren för att se ut som en Ken-docka. Sedan han slog igenom har han synts i flertalet tv-shower, bland annat med svenska mänskliga serie-figuren Pixee Fox, 28. Han har varit med i amerikanska tv-programmet Botched, där plastikkirurger rättar till skönhetsoperationer som gått fel, och nu senast i brittiska Celebrity Big brother där han blev utkickad i förtid efter att ha använt n-ordet.

Rodrigo Alves älskar uppmärksamheten han får, vilket också utnyttjades av det italienska tv-programmet Le Iene nyligen.

Annons

Annons

I söndags sände de ett program där de lurar Rodrigo Alves att han blir erbjuden en roll i en Disney-film – ifall han går med på att operera bort sin snopp för att det ska bli ”barntillåtet”. Som plåster på såren får han 40 miljoner kronor. Le Iene hyrde in en skådespelare som spelade en filmregissör som fejkade ett möte med den mänskliga Ken-dockan, som gick på det, även om han snällt tackade nej.

Efteråt sa Rodrigo Alves:

– Min hälsa och värdighet kommer alltid i första hand och jag skulle aldrig stå för det. Jag sa nej på en gång, men jag trodde verkligen att det var på riktigt. Jag kan inte köpas för några pengar och jag var inte glad när de frågade mig, säger han till Mail Online.

Annons

Har gjort över 100 ingrepp

Trots det försökte den fejkade filmregissören att övertala Rodrigo Alves med orden:

– Jag skulle älska om mina barn ville leka med dockar som de kallade för Rodrigo Alves, och inte Ken.

Men Rodrigo Alves sa nej eftersom han tyckte ingreppet var för riskabelt och för att han inte vill operera sig för någon annan än sig själv.

Förutom de 62 operationer Rodrigo Alves har gjort, där han bland annat opererat bort fyra revben, har han även gjort över 100 skönhetsingrepp för att se ut som sin mer plastiga förebild.

FOTO: Stella

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…