Måns Zelmerlöws skarpa kritik mot tittarna – efter valet

Måns Zelmerlöws skarpa kritik mot tittarna – efter valet
Måns Zelmerlöw förstår inte hur SVT:s tittare tänkt när de röstat, och han har en egen favorit som han nu försvarar hårt.
Annons

Måns Zelmerlöw är Sveriges senaste Eurovision-vinnare. För tre år sedan tog han hem segern med sin låt ”Heroes”. Sedan dess har han varit programledare för Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och BBC:s uttagning till årets final.

Men han är inte superimponerad av årets svenska upplaga, eller snarare helt oförstående till hur Felix Sandman med ”Every single day” kunde hamna i Andra chansen. I fjärde deltävlingen snubblade nämligen den tidigare FO&O-medlemmen precis på mållinjen, utslagen av Mariette och Rolandz. Måns förstår inte alls hur SVT-tittarna tänkte när de röstade.

Annons

– Han borde inte vara i Andra Chansen överhuvud taget. Det är en bra låt och han är bra på scenen. Jag var ganska säker på att han skulle gå direkt till final och jag tycker att både den låten och han förtjänar att vara i final, säger Måns Zelmerlöw i en intervju med Betsson och fortsätter:

– Den enda som skulle ha en chans på en topp 3-placering i finalen är Felix Sandman.

Annons

Samtidigt tror även Måns Zelmerlöw på Margaret som slog ut Moncho i Andra chansen under lördagskvällen. Han siar om att det vore taktiskt smart att skicka henne hela vägen till Eurovision Song Contest.

– Vi har ju Polens 12:a direkt i alla fall, säger han.

SE OCKSÅ: Liam “Liamoo” Cacatian: Då var jag kär senast

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar