Malin Berghagens ovanliga hyllning till Lill-Babs: ”Så fint”

Malin Berghagen har gjort nagelförlängning för att hylla sin bortgångne mamma Barbro
Det har gått tre månader sedan Lill-Babs somnade in och saknaden är fortfarande stor. I dotterns Malin Berghagens hjärta lever hon ännu kvar och nu hyllar hon sin mamma på ett personligt och annorlunda sätt.
Annons

Den 3 april somnade Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 80, in och lämnade ett stort tomrum både hos svenska folket och hos sina döttrar Monica Svensson, 63, Malin Berghagen, 52, och Kristin Kaspersen, 48.

Döttrarna lämnade det sorgliga beskedet via ett känslosamt inlägg på Instagram. I inlägget förklarade de att deras mor åkt in till sjukhus för hjärtsvikt i början av mars. Där och då hittades en elakartad cancer och kombinationen av de båda sjukdomstillstånden blev för mycket för den älskade artisten.

Annons

”Vår älskade mamma, syster, mormor, gammelmormor, faster och moster har nu somnat in lugnt och stilla efter en kort tids sjukdom. Hennes hjärta har slagit många sköna slag för publiken, familjen, kollegorna och vännerna men nu får det vila”, skrev systrarna.

Annons

Under de tre månader som gått efter beskedet om Barbros död har den folkkära artisten hyllats flertalet gånger av hennes kända svenska artistkollegor. Nu senast av Nanne Grönvall, Sarah Dawn Finer, Petra Marklund, Towa Carson, Ann-Louise Hansson och Siw Malmkvist på Allsång på Skansen i tisdags.

Även dottern Malin Berghagen har valt att hylla sin mamma på sitt eget sätt. I ett inlägg på Instagram visar hon nu upp sin ljusarosa nagelförlängning, som hon gjort för att hylla sin älskade mamma.

”Att hylla och sakna sin mor kan ske genom många olika uttryck…. Älskar dig mamma!”, skriver hon.

Annons

Hon avslutar texten med hashtaggen #missyoumom. Saknaden efter hennes mamma är fortfarande stor.

Flera av Malin Berghagens följare kommer ihåg Barbros fina fixade naglar, som under hennes livstid kom att bli ett kännetecken för just henne.

”Jag ler vid synen av de rosa naglarna… så starkt minne av Barbro”, skriver en.

”Läckra. A la Lill-Babs”, skriver en annan.

”Så fint, din mamma hade alltid så fina naglar!”, skriver ännu en.

Så minns vi Lill-Babs:

FOTO: Stella

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…