Madeleines bästa vän – efter glädjebeskedet: ”Det känns jätteroligt”

Madeleines bästa vän – efter glädjebeskedet: ”Det känns jätteroligt”
Höggravida prinsessan Madeleine landade under fredagen i Stockholm till ett glädjebesked - bästa väninnan Lussan ska gifta sig!
Annons

I september kunde Hänt, som första media, avslöja att prinsessan Madeleines, 35, bästis Louise ”Lussan” Gottlieb återförenats med societetssonen Gustav Thott, 40. Paret hade under hemliga former också köpt en drömlägenhet på Narvavägen på Östermalm för över 20 miljoner kronor. Nu tar de relationen ett steg längre – och gifter sig.

Annons

– Det stämmer, det ska vi göra. Det känns jätteroligt, säger Lussan i Expressen.

Vilket glädjebesked för höggravida prinsessan Madeleine, 35, som under fredagsmorgonen landade i Stockholm med maken Chris O’Neill, 44, och prinsessan Leonore, som fyller fyra den 20 februari, och prins Nicolas.

 

I sommar gifter sig Madeleines bästis Lussan med Gustav Thott.

I sommar gifter sig Madeleines bästis Lussan med Gustav Thott.

Om Lussan kommer ha någon tärna på bröllopet är Madeleine en het kandidat. Och brudnäbbar kan bli Leonore och Nicolas. Lussan är som bekant en av Leonores faddrar.

Annons

Enligt tidningen Expressen kommer bröllopet att äga rum i sommar – och hela kungafamiljen liksom gräddan av Sveriges societet och näringsliv kommer att vara inbjudna. Lussans föräldrar Carola och Fredrik Gottelieb är nära vänner med kung Carl Gustaf och drottning Silvia.

Prinsessan Madeleine kommer utan tvekan att vara med och planera Lussans stora dag.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar