Lindorffs rädsla inför nya Bonde söker fru: ”Käpprätt åt helvete”

Lindorffs rädsla inför nya Bonde söker fru: ”Käpprätt åt helvete”
Befarar att sommarens inspelningar av ”Bonde söker fru” blir svåra att tygla på grund av alla heta känslor. För att inte programmet ska ta skada vill Linda ge deltagarna restriktioner i sociala medier.
Annons

I helgen berättade vi att Linda Lindorff, 46, har börjat lansera de nya deltagarna  i ”Bonde söker fru” som ska sändas i höst. Bonde nummer två som Linda kallar ”hockeybonden” slog nästan direkt nya rekord på sociala medier. Utan att programledaren ens visat hans ansikte gillades bilden över 3000 gånger och fick över 800 kommentarer. Bland dem som gillade ”hockeybonden” fanns bland andra tidigare tv-bonden Sigrid Bergåkra, 44.

Annons

Det höga intresset gör dock att programledaren vill dra i nödbromsen och sätta upp nya regler för deltagarna. I fjol drabbades ”Bonde söker fru” nämligen av ett avhopp bara dagar före inspelningarna skulle dra igång då Leonora Wilhelmsson, 40, i smyg hade varit i kontakt med en av brevskrivarna, Louise Eriksson, 27, och de två fallit för varandra.

– Jag anar trubbel…i år måste vi verkligen sätta tydliga gränser annars kommer detta att helt spåra ur. Våra bönder är så otroligt galet underbara! Så bra, så spännande, roliga, snygga och karismatiska att det riskerar bli fullkomlig huggsexa. Rena rama kärlekskriget. Det är nog många som kanske blir förvånade nu men jag tror på allvar vi måste ha regler för hur man hanterar flörtar på social media och fysiska närmanden för att det inte ska bli kaos, skrev Linda i sin blogg.

När Hänt träffar programledaren på premiären av filmen ”Tomb Raider” i Stockholm berättar hon att hennes farhågor förstärkts ytterligare bara de senaste dagarna.

– Det kommer att bli fullständigt kärlekskaos, säger Linda med spänd förväntan i rösten.

Annons

Hon förklarar:

– Om vi inte sätter upp tydliga regler för sociala medier så kommer detta att barka käpprätt åt helvete.

Nu återstår att se hur hon och TV4 ska göra för att tygla det frustande ”kärlekskaoset” som väntas uppstå framåt sommaren på ett antal bondgårdar runt om i Sverige.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar