Linda Lindorffs oväntade besked om ”Bonde”-Leonora efter tuffa uppbrottet

Linda Lindorffs oväntade besked om
Hon blev känd för svenska folket i ”Bonde söker fru” under 2017. Men Leonora Vilhelmsson blev kär i sin brevskrivare innan programmet och valde att hoppa av. Efter några månader sprack förhållandet och plötsligt hade paret gått skilda vägar. Nu blir programledaren Linda Lindorff hennes matchmaker – på riktigt.
Annons

Leonora Vilhelmsson 40, hoppade av ”Bonde söker fru” under 2017 . Anledningen var att hon hade hittat kärleken i en av brevskrivarna redan innan inspelningarnas start. I ett av de första avsnitten fick man också se hur Louise Eriksson, 27, alltmer förälskade sig i den kvinnliga bonden. Det dröjde därmed inte alltför länge innan paret förlovade sig och flyttade ihop. Men till tittarnas förvåning bröts förlovningen abrupt och paret gick därmed skilda vägar.

Någon som vid detta tillfälle också var i chock var programledaren för ”Bonde söker fru”, Linda Lindorff, 45.

– Det kom verkligen som en chock för mig. Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis, skrev tv-profilen på sin blogg.

Men nu har Linda tagit på sig ansvaret att hjälpa till att hitta kärleken på nytt för Leonora, något hon även skriver på bloggen.

– Leonora är mycket riktigt supersingel och längtar efter kärlek och kyssar, skriver hon och fortsätter:

– Det här är en väldigt förtjusande kvinna – klok, rolig, snygg, spontan och väldigt mjuk och go att pussa på!

Linda avslutar även inlägget med att visa ett videoklipp med bonden och hänvisar läsarna om var de kan skicka kärleksbreven.

”Skicka brevet till: TV4, Bonde söker fru, 115 79 Stockholm. Märk brevet med Leonora. Lycka till! Linda”.

Annons

Även på Instagram la Linda upp en video och förklarade att hon gärna vill hjälpa hitta kärleken igen, trots att hon inte är en av årets nya bönder i programmet.

Hur det går för Linda och hennes matchmaking med Leonora återstår att se.

Foto: Ibl, TV4, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar