Linda Lindorffs ord om brutala dumpningen i Bonde söker fru

Linda Lindorff om dumpningen i Bonde söker fru
Linda Lindorff har under säsongen av Bonde söker fru hintat om att det kommer att ske en brutal dumpning i programmet. Nu berättar hon om det ännu en gång, och tittarna tror sig nu veta vem det hela kommer att handla om.
Annons

TV4:s populära kärlekssåpa Bonde söker fru börjar lida mot sitt slut för den här säsongen. Årets bönder fick i förra veckans avsnitt lämna beskedet om vem som fångat deras hjärta. Tittarna kunde se både glädjetårar och lyckorus, men annat blir det i veckans avsnitt. TV4 har hintat om att tittarna nu istället kommer att få se en mindre glad scen.

I slutet av förra veckans avsnitt kunde vi se att bonden Simon Ohlsson står på flygplatsen och väntar på sin kärlek Frida Eriksson, men vi kan också se hur Simon inte kan få tag på Frida. Han försöker nå henne via telefon, men som svar får han istället ”abonnenten du försöker nå kan inte nås….”.

Annons

Programledaren Linda Lindorff är alltid mycket engagerad i böndernas kärleksliv, och det är inga undantag den här säsongen. Hon har tidigare under hösten hintat om att det kommer att ske en brutal dumpning i Bonde söker fru, och nu misstänker tittarna att det är Simon som den här dumpningen handlar om.

Ett krossat hjärta i Bonde söker fru

Om tittarnas misstankar stämmer vill dock inte Linda Lindorff bekräfta innan veckans avsnitt sänts. Däremot har hon nu skrivit ett långt blogginlägg om dumpandets oskrivna lagar.

Det finns inget perfekt eller enkelt sätt att göra slut på. Visst kan man försöka lägga fram det på ett fint sätt och ge en anständig förklaring men faktum kvarstår – när kärleken inte längre är besvarad så gör det ont”, skriver Linda Lindorff i inlägget och fortsätter:

Det finns inga riktigt regler i kärlek, hur man ska älska, hur man ska visa sin kärlek eller hur man ska göra slut, och det är väl rimligt, för givetvis kan man inte bestämma över känslor. Däremot finns det en del oskrivna regler och lagar som i mycket handlar om respekt och moral.  Tex har de flesta svar på vad man får och inte när det gäller att göra slut.

Enligt Linda Lindorff handlar de oskrivna lagarna om att man till exempel inte dumpar någon via sms, inte ber en kompis göra det åt en eller att man inte bara försvinner utan att höra av sig. Men trots att någon kommer att bli sårad i Bonde söker fru uppmanar hon om att inte visa ilska.

Det spekuleras mycket i vad som kommer att hända på onsdag i Bonde söker fru och jag kommer inte att gå in på det nu. Man kan tro saker som sedan inte är, eller som man sedan får svar på eller rent av löser sig. Det är sånt man får se på onsdag. Tills dess vill jag bara avsluta med att säga att kärlek och förlåtelse alltid är en bättre lösning än ilska”, avslutar Linda Lindorff sitt blogginlägg.

Här är alla bönderna i Bonde söker fru 2018:

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…