Linda Lindorffs första ord om nya bönderna i Bonde söker fru

Linda Lindorffs första ord om bönderna i Bonde söker fru
Redan nästa vecka startar inspelningarna av ännu en säsong av Bonde söker fru. Programledaren Linda Lindorff har höga förväntningar och nu delar hon sina första ord om de nya bönderna som ska söka kärlekslyckan i programmet.
Annons

Den folkkära programledaren Linda Lindorff är starkt förknippad med TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru efter att ha lett programmet i tio år. Och inga undantag blir det i år.

I kärlekssåpan har vi genom åren sett allt ifrån brutala dumpningar till bebislycka och bröllop. Inspelningarna av årets Bonde söker fru startar redan nästa vecka, och Linda Lindorffs förväntningar inför att träffa de nya bönderna är höga.

Annons

Sitter och läser om våra nya bönder – och det är sååå spännande! Vilket uppställ vi har! Charmiga, ivriga, jordnära och attraktiva på alla vis. Tror nog att några av er kommer att bli småkära bara vid synen av vissa…”, skriver Linda Lindorff i ett inlägg på sin Instagram och fortsätter:

Om exakt en vecka åker vi ut på inspelning och då får jag träffa dom på riktigt för första gången. Det är då känslan kommer och man kan göra sig en egen bild av den den träffar. Första mötet säger så mycket. Av det jag nu läst så vet jag att det kommer bli mycket spännande, längtar efter att få träffa dom alla.

TV4-tittarnas glädjerop

Det är inte bara Linda Lindorff som har höga förväntningar på de nya bönderna. Bland kommentarerna till inlägget visar många trogna tittare sin glädje över en kommande säsong.

BÄSTA serien som jag inte kan missa! Jag kollar inte mycket på tv men bonde får man inte missa”, skriver en.

Ska bli spännande! Du måste ta det försiktigt och vara rädd om dej!”. skriver en annan.

Åå ska bli spännande och se vilka ni har hittat i år”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Patrik C Österberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…