Linda Lindorff om nya Bonde söker fru-deltagaren: “Brevrekord”

Linda Lindorff i Bonde söker fru 2019
Det har blivit dags för Linda Lindorff att avslöja ännu en deltagare i årets säsong av Bonde söker fru på TV4. Enligt programledaren själv kommer den här bonden att bli en riktig favorit bland brevskrivarna.
Annons

Snart drar inspelningen av årets Bonde söker fru igång. Första säsongen av dejtingprogrammet sändes redan 2006 på TV4 och sedan starten har Linda Lindorff, 47, guidat och stöttat bönderna i sina kärleksval. På sitt Instagramkonto har hon under våren presenterat de bönder som kommer att vara med i år.

Jennie, 29, är en av bönderna som kommer att synas i rutan i höst. Efter att Linda Lindorff presenterade henne under en livesändning i mars skedde en oväntad händelse. Den tidigare Bonde söker fru-profilen Stefan Hildingsson, 35, som själv sökte kärleken i programmet 2015, dök upp i kommentarsfältet.

Annons

Annons

För mig är det verkligen inget hinder att en bonde som själv varit med uppvaktar en av årets bönder, tvärtom”, skrev Linda Lindorff på sin blogg efter att Stefan Hildingsson visat sitt intresse för Jennie.

Linda Lindorffs avslöjande om nya ”hunkbonden”

Nu har Linda Lindorff presenterat ännu en bonde som TV4-tittarna kommer att få bekanta med sig i årets Bonde söker fru. Redan igår hintade hon om att den här mannen är en riktig snygging.

”Imorgon kommer jag att presentera den här bondehunken med framsida och allt – och tro mig, ni kommer inte att bli besvikna”, skrev programledaren intill en bild på henne och den då anonyma bonden.

Annons

Idag avslöjas det äntligen vem ”bondehunken” är – och det är ingen mindre än lammbonden Mattias, 26.

”En väldigt snäll och godhjärtad kille som älskar djur och människor. Har sin familjgård med får utanför Rimbo, Norrtälje, men jobbar också som brandman. Urcharmig kille – eller vad säger ni?!”, skriver Linda Lindorff i ett inlägg på Instagram.

I ett inlägg på sin blogg skriver Linda Lindorff att Mattias älskar träning och att han förutom att sköta lammen på gården även jobbar som brandman.

”Efter några år som singel längtar han efter den stora kärleken: en driven och målmedveten tjej som precis som honom gillar att leva ett aktivt liv på landet. Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga sitt drömhus på familjens ägor”.

TV4-profilen berättar vidare att det har varit stort intresse för årets bönder.

”Redan nu märks det att Mattias är en kille som många är nyfikna på och kommer att skriva till. Det skulle inte förvåna mig om vi får ett nytt brevrekord i år”, skriver hon.

Se videon med hunkbonden här:

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…