Lill-Babs avslöjar: Glömde sjuåriga dottern på hotellrummet

Lill-Babs avslöjar: Glömde sjuåriga dottern på hotellrummet
I kvällens avsnitt av ”Anders knackar på avslöjar Barbro ”Lill-Babs” Svensson att hon glömde dottern Monica Svensson på ett hotellrum i Tyskland en gång.
Annons

I programmet ”Anders knackar på” på TV4 hälsar tv-snickaren Anders Öfvergård, 50, på hemma hos olika kändisar. Först ut är Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 79, och förutom att laga saker som är trasigt hemma hos henne så diskuterar de även livet som gått.

Annons

Lill-Babs dotter Monica Svensson, 63, är även hon med i programmet och under en middag pratar hon och Lill-Babs ut om uppväxten. Eftersom att Lill-Babs jobbade så mycket, och fortfarande gör, så fick Monica bo mest hemma hos sin mormor.

– Jag visste ju inget annat, det var ju så det var, säger Monica i programmet.

Men hon och syskonen Kristin Kaspersen, 48, och Malin Berghagen, 51, reste även med sin mamma på hennes jobb, en hel del. Men en gång skedde en händelse under en resa som var mindre lycklig.

Annons

– Jag flög ensam till Tyskland när jag var sju tror jag, och då glömde du mig på ett hotellrum en gång, berättar Monica.

Det får både Lill-Babs och Monica att brista ut i skratt, vilket Anders blir både chockad och glad över.

– De har ju en enormt tight relation. Istället för att prata om det tråkiga så börjar de skratta med varandra. Det är så typiskt Barbro och Monica.

”Anders knackar på” sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…