Sam och Jessica blev ihop som tioåringar – nu hyllas hans otroliga frieri av miljoner människor

Sam och Jessicas kärlekshistoria är som en saga. Här kan du se videon från deras förlovning som blivit en viral succé. "Jag kunde inte ha bett om en mer perfekt dag", säger den överraskade fästmön.

Sam Maccarone och Jessica Burzichelli från New Jersey, USA, träffades när de bara var 10 år gamla. Det var kärlek vid första ögonkastet.

– Vi visste tidigt att vi var menade för varandra, berättar Jessica för sajten How He Asked.

frieri

Via: Youtube.com

De dejtade genom hela skoltiden och gick på avslutningsbalen tillsammans.

frieri1

Foto:MattyMac

Trots att de gick på olika universitet var kärleken fortfarande stark.

frieri2

Foto: MattyMac

Och efter många år ihop var Sam äntligen redo att fria. Men han ville att frieriet skulle vara riktigt speciellt, något de båda skulle minnas för alltid. Med hjälp av sin kusin Matty Mac, som är musiker, och vännen Domenic Cucinotta, en producent, lurade de Jessica till att vara med i en musikvideo tillsammans med Sam.

Både Sam och Jessica hade ställt upp i Macs videor flera gånger tidigare och hon misstänkte därför ingenting. Planen var perfekt.

De filmade videon på olika platser runt om i Philadelphia och den sista scenen spelades in på en restaurang, där frieriet skulle äga rum. När Mac framförde en låt som han skrivit speciellt för paret gick Sam plötsligt ner på knä:

– Jag kunde inte ha bett om en mer perfekt dag, jag är så lyckligt lottad som får gifta mig med en så omtänksam och kärleksfull man, säger Jessica till How He Asked.

Videon från förlovningen har fått över två miljoner visningar på Youtube och nu svämmar kommentarsfältet över av lyckönskningar till paret.

“Det här är det sötaste någonsin”, lyder en av kommentarerna.

Andra läser också:

Inget sätt är för cheesy – här är frierierna som rör dig till tårar

22 vita snubbar som tog det här med frieri ett steg för långt

Hans frieri kostade över 600 000 kronor – men hon sa nej

SENASTE NYTT!