Säg farväl till dina nära och kära – nu går jorden under igen

En ny konspirationsteori om jordens undergång har börjat cirkulera på internet. Och om man ska tro ryktet så har vi väldigt lite tid kvar.

Säg farväl till jorden – för snart går den under. Igen. I våras började det nämligen ryktas om en asteorid på väg mot vår planet, så stor att den kommer att förgöra oss.

Asteoriden påstås slå ner mellan den 22-28 september, så det är alltså rätt snart. Till råga på allt kommer vi också att drabbas av förödande jordbävningar plus ett tredje världskrig.

scared

Börjar ni bli lite svettiga?

Nä, det finns inget att oroa sig för. Åtminstone om man ska tro NASA, som nu tvingas dementera påståendena från konspirationsteoretiker på internet.

– Det finns ingen vetenskaplig grund, inte en tillstymmelse till bevis, att en asteroid eller en annan himlakropp kommer att träffa jorden under dessa datum, uppger NASA:s chef för avdelningen av jordnära objekt, Paul Chodas, i det nya uttalandet. Han fortsätter:

– Om det fanns ett objekt som var tillräckligt stort för att åsamka den här typen av ödeläggning så hade vi sett det vid det här laget.

Andra läser också: 

18 saker du aldrig bör göra under en zombie-apokalyps

PayPal-grundarens varning i hemligt mejl: ”Artificiell intelligens snart dödlig”

Astronauter ska sövas i dvala för att skickas till Mars

SENASTE NYTT!