Så många sexpartners är bäst att ha haft (enligt våra partners själva)

Hur många sexpartners är det ultimata att ha haft när man träffar en partner? Enligt en undersökning finns det ett gyllene tal.

Okej, låt oss först börja med att säga att detta inte är en värderande text på något sätt – men undersökningar kan ändå visa hur många av oss tänker.

Så, nu vidare till svaret. Illicitencounters.com, en dejtingsajt som vänder sig till gifta personer, har frågat 1 000 personer hur många de anser att deras partner borde ha haft sex med innan dem.

Innan vi ger er svaret, vad tror du?

Enligt de svarande är det gyllene talet…

Tio.

Drygt en tredjedel av de svarande tyckte att mellan 8-12 tidigare sexpartners var det perfekta antalet, där 10 alltså blev det allra bästa. Hade man under det kunde det uppfattas som att man var oerfaren, och var antalet mycket högre kunde det ses som promiskuöst, skriver Telegraph.

Rätt knäppt att ställa den frågan på en otrohetssajt från första början, tycker vi, men ok.

Kvinnor respektive män

Så hur skilde sig svaren mellan kvinnor och män? Faktum är att de var slående lika. Spannet 8-12 sexpartners valdes av 38 procent av kvinnorna och 37 procent av männen.Däremot var män mer bekymrade över kvinnor som hade haft fler än 10 sexpartners.

För både män och kvinnor sågs det som oönskat att ha haft fler än 20 tidigare sexpartners: endast 3 procent av kvinnorna och 4 procent av männen angav den siffran som önskvärd.

35 procent av kvinnorna angav att de ville veta hur många tidigare sexpartners hennes partner hade, medan siffran för männen var 30 procent.

Christian Grant från Illicitencounters säger att våra sexvanor har förändrats snabbt.

– Jag tror vi håller på att bli mycket mer toleranta och sexuellt äventyrliga. Om vi hade genomfört den här undersökningen för tio år sedan hade män förväntat sig att en potentiell partner skulle ha legat med långt färre personer, säger han till Telegraph.

Wow, så “tolerant” att tycka att 10 personer är okej. Vi tycker att man ska få ligga med så många man vill! Och om din partner har problem med ditt förflutna sexliv så kanske det är dags att gå vidare.

samantha

SENASTE NYTT!