Nanette, 42, har spenderat miljoner för att se ut som Barbie

Hon har varit besatt av Barbie sedan hon var liten. Nu har fembarnsmamman Nannette Hammond spenderat över 4 miljoner kronor för att se ut som leksaksdockan.

1997 sjöng den danska gruppen Aqua “I’m a Barbie girl, in the Barbie world. Life in plastic, it’s fantastic!”.

Någon som tagit fasta på det är fembarnsmamman Nannette Hammond, 42, från Ohio, USA. Nannette har alltid älskat Barbie, så till den grad att hon har valt att operera om sig för att likna leksaksdockan.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I skrivande stund har hon spenderat över fyra miljoner kronor hos plastikkirurgen och på olika behandlingar för att få rätta Barbie-looken.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Utöver tre bröstförstoringar gör hon regelbundet läppfillers och tar Botox. Hon har också monterat skalfasader på tänderna, gjort permanent makeup, förlängt ögonfransarna, blekt håret och solar solarium dagligen.

Hon tränar varje dag för att underhålla sin smala midja som bara mäter 46 centimeter i omkrets och gör manikyr och pedikyr på salong varje månad.

nannette-hammond-barbie4

Nannette hade över 50 Barbie-dockor där hon var liten.

– Jag älskade att leka med Barbie när jag var litenNär jag var barn kände jag mig blyg och osäker på mitt utseende och jag ville vara precis som mina dockor, säger Nannette i en intervju i brittiska Daily Mail.

nannette-hammond-barbie

Nannette innan hon började sin förvandling till Barbie.

nannette-hammond-barbie2

Nannettes familj är hennes största fans.

SENASTE NYTT!