Lauren ställde upp i tv och avslöjade allt – förstörde sitt äktenskap men tog hem jackpotten

09 jul, 2015 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hänt
Hon kände att hon behövde lätta på sitt hjärta – när det var gjort var Lauren Cleri 100.000 dollar rikare men ett äktenskap fattigare.
Annons

Händelsen är sju år gammal men har börjat cirkulera på nätet igen – och av en god anledning.

Det handlar om den amerikanska tjejen Lauren Cleris medverkan i tv-programmet “The moment of truth”. Programmet går ut på att man ska svara på allt svårare frågor inför en publik samt familjemedlemmar. Ljuger man åker man ut – men talar man sanning har man chansen att vinna feta pengar.

Det var just det sistnämnda som Lauren Cleri beslutade sig för att göra när hon avslöjade sina djupaste hemligheter inför både sin man Frank och sin familj. Programmet var nära att inte ens sändas då det ansågs vara för grovt.

https://www.youtube.com/watch?v=uDsYWETFxLs

Efter programmet ska Lauren ha blivit lämnad av sin man och försökt sig på en karriär som modell – om hon återförenades med sitt ex vet vi dock inte.

Annons

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons