Här photoshoppar hon sig själv för att slå tillbaka mot näthatarna

Cassey Ho ville inspirera med sina träningsvideos, men fick kommentarer som "Du borde inte ge råd när du är så fet". Nu har hon slagit tillbaka mot sina näthatare.

Fitnessinstruktören Cassey Ho, 28, driver träningsbloggen Blogilates där hon postar träningsvideos och hälsosamma recept för att inspirera andra till att ta hand om sig själva.

Men även om man är i toppform är man inte immun mot kritik. Allt näthat och alla elaka kommentarer Cassey fått om sin kropp fick henne att vilja göra något.

Via: Youtube

Via: Youtube

– De senaste månaderna har den negativa attityden mot mig personligen blivit värre. Jag är bara mänsklig och jag har verkligen tagit åt mig, säger hon till People.

Så fick Cassey en uppenbarelse om hur hon skulle slå tillbaka mot näthatarna. I videon “The ‘Perfect’ body” visar hon hur hon läser elaka kommentarer om sin kropp och sedan live-photoshoppar bort sina “fel”.

Videon slutar med frågan “Vad skulle du ändra?”

Via: Youtube

Via: Youtube

Med klippet hoppas hon kunna inspirera människor till att sluta kritisera andras kroppar.

– Målet är att visa att näthat och elaka kommentarer verkligen påverkar folk, och att man ska tänka efter innan man säger något. Jag hoppas att människor gör precis tvärtom efter att ha sett den här videon, och i stället sprider positiva tankar till alla i sin närhet, säger hon till People.

Se videon i sin helhet:

Andra läser också:

Här hyllar kvinnorna sina bristningar på Instagram

Zara Larsson om viktuppgången: ”Lite celluliter har väl alla – jag känner mig hur fin som helst”

22 galna missar i Photoshop

Senaste nytt