7 reaktioner du kan använda om du träffar Julien Blanc

Den avskydde och omdebatterade "dejtingexperten" Julien Blanc skulle komma till Sverige. Nu verkar det som om besöket stoppats – men om han ändå skulle dyka upp så är det här artikeln för dig.

Den självutnämnde dejtingexperten Julien Blanc har varit hett omdebatterad sedan hans metoder blev kända tidigare i november. Har du inte hört om snubben tidigare så är det dags att du läser på nu, för hela internet kokar.

“Raggningsproffset” från USA har nämligen gjort sig känd för att använda högst icke-konventionella metoder i sina försök att träffa kvinnor. Julien Blanc har blandat våld och hot med halvsköna uttalanden som “Det är lättare att behandla henne som skit om du objektifierar henne först”.

Julien Blanc visar på sin Twitter hur man ska "ragga" på kvinnor.

Julien Blanc visar på sin Twitter hur man ska “ragga” på kvinnor. Via: Twitter

Nu åker Blanc jorden runt för att “utbilda” män i hur man träffa kvinnor – men efter att hans metoder blivit kända drog Australien in hans visum. Även Storbritannien vägrade, med motiveringen “Antalet fall av sexuella trakasserier och hot skulle öka”.

Strax innan jul skulle Julien Blanc komma till Sverige, men efter den senaste tidens uppmärksamhet blir besöket kanske inte av. Oavsett hur det nu blir så har vi förberett några passande gifs som du kan använda för att hälsa honom välkommen. Om han skulle visa sitt fula tryne här.

Om du ser Julien Blanc på flygplatsen:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om du möter Julien Blanc på gatan:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om du ser Julien Blanc på krogen:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om Julien Blanc raggar på dig:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om någon försvarar Julien Blanc i sociala medier:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om du ser att Julien Blanc är på väg att ta kontakt med dig:

Via: Giphy.com

Via: Giphy.com

Om du ändå, av någon outgrundlig anledning, pratar med Julien Blanc – gör oss alla en tjänst och visa honom den här:

blanc7

Via: Tumblr

SENASTE NYTT!