Levande Ken-dockan visar upp kroppen – efter att ha tagit bort revbenen: ”Har gjort 60 operationer”

Levande Ken-dockan visar upp kroppen – efter att ha tagit bort revbenen:
Rodrigo Alves är kanske mest känd som den livslevande Ken-dockan. Nu har profilen också opererat bort fyra revben och visar upp resultatet.
Annons

Den brasilianska tv-stjärnan Rodrigo Alves, 34, brukar ofta kallas för den levande Ken-dockan och har genomgått 60 plastikoperationer för att förändra sitt utseende. Han har minst sagt investerat pengar i sina operationer och erkänt att han har spenderat inte mindre än fyra miljoner kronor på sin look.

Annons

I januari la han sig under kniven ytterligare en gång och opererade då bort fyra revben för att få en smalare midja. Men det är först nu, en månad senare, som han visar upp resultatet. Nyligen fångades Rodrigo Alves nämligen på bild när han var på väg ut för att äta lunch tillsammans med en anan känd profil inom extrema plastikoperationer: Sophia Vegas, kvinnan som säger sig ha världens smalaste midja.

På bilderna bär han en vit kostym, en blå skjorta och en vit korsett som formar hans midja efter operationen. Enligt Daily Mail ska Rodrigo ha opererat bort revbenen just för att hans kavajer skulle sitta bättre på honom.

Enligt tidningen soja revbensborttagningen dock vara profilens allra sista plastikoperation. I en tidigare intervju säger Rodrigo Alves nämligen att han är färdig nu.

– Efter att ha gjort 60 operationer, vilket inkluderar ansiktslyft, bröstimplantat och fyra revben borttagna, är det tillräckligt. Jag kommer bara göra mer operationer av hälsoorsaker eller när jag blir mycket äldre, säger Rodrigo Alves och tillägger att han tycker att operationerna har tagit över hans liv:

Annons

– De senaste tio åren har jag funderat på vilka plastikoperationer jag ska göra varje gång jag gått till sängs. Jag spenderade timmar på efterforskningar, så jag inte skulle göra samma misstag som tidigare.

Han beskriver en tidigare skräckoperation som satt spår hos honom.

– För fem år sedan hade jag gelefillers i min armar som gjorde att armarna domnade bort i fyra veckor.

I januari intervjuades Rodrigo Alves också i ett program på den amerikanska tv-kanalen FOX. Då sa han att han nu skulle ägna sig åt att samla in pengar till förmån för personer som behöver plastikkirurgi i medicinskt syfte i fattigare länder, där personerna inte har råd att bekosta behandlingen själv.

LÄS OCKSÅ: 19-åringen har gjort 50(!) operationer för att likna Angelina Jolie

LÄS OCKSÅ: Rodrigo har lagt ner 4 miljoner – på att bli en Ken-docka

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar