”Let’s dance”-profilens hemliga överenskommelse med Gunde Svan – som tittarna inte får se

Nu avslöjar TV4'profilen det hemliga löftet som gjorts mellan henne och Gunde Svan innan Let's Dance.
Annons

Cecilia Ehrling, 32, är dansaren som vunnit allra flest gånger i Let’s Dance.Hon har tagit bland annat Ingemar Stenmarck och Martin Lidberg till en förstavinst och har hela fyra vinst-skor hemma i hyllan.

Annons

I höstas meddelade hon världen att hon väntar barn tillsammans med kärleken Fredrik Danermark. De gifte sig i slutet av 2016 och driver nu en blogg tillsammans där de uppdaterar om bebiskulan. Det är här som Cissi delar med sig av det hemliga löfte som hon och Gunde Svan gett till varandra.

Skidåkaren Gunde Svan var en av de första namnen att presenteras som deltagare i Let’s Dance 2018 års säsong, tillsammans med Viktor Frisk och Britt Ekland. Men nu avslöjar Cissi att det var tänkt att hon skulle dansat med Gunde.

”Gunde har fått frågan massor med gånger tidigare men det har aldrig tidigare passat in i hans schema och det känns lite typiskt att det passade in just i år, året då jag inte kan vara med. Han och jag har nämligen under årens lopp alltid sagt att om eller när han är med, då skulle det vara han och jag.”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Men bebiskulan kom helt enkelt i vägen.

”Men det kom liksom en sak i mellan. Lillskrutten! Å andra sidan, ska jag missa en Let’s Dance-säsong så är det av en sån här anledning.”, skriver hon i samma inlägg.

Hon lovar däremot följarna att hon kommer vara tillbaka i rutan 2019, reda att ta hem skon ännu en gång.

SE OCKSÅ: Mia Parnevik: ”Därför tackade jag nej till Let’s Dance”

Dela på:
Annons
Laddar