Läsarnas kritik efter Isabella Löwengrips barnbeslut: “Varför?”

Isabella Löwengrips besked om Sverige förbryllar följarna.
Isabella Löwengrip har anlitat en ny kock som tillagar middagen till bloggerskan och hennes två barn. Nu reagerar Isabellas läsare starkt på familjens matsituation.
Annons

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, arbetar hårt för att göra sina företag så framgångsrika som möjligt. När hon inte jobbar tillbringar hon sin lediga tid med barnen Gillis, 5, och Sally, 3, som hon har tillsammans med exmaken Odd Spångberg, 30.

Isabella Löwengrip har barnen varannan vecka och bloggar ofta om vad de hittar på tillsammans. Förra veckan skrev Isabella ett inlägg om att en incident på förskolan ledde till att hon beslutade sig för att ta ledigt från jobbet och istället åka till ett museum med barnen.

Annons

Annons

Bloggerskan hyllades i kommentarsfältet för sitt beslut.

”Ett av barnen blev inte bjuden på ett kalas i eftermiddag (dumt när man bjuder in så att barnen hör och inte alla är välkomna) så ena barnet har varit ledsen så då valde jag att boka av mitt sista möte och så åker vi tre och hittar på något kul istället”, skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

Isabella Löwengrips inlägg om maten upprör läsarna

I ett inlägg från i helgen skriver Isabella Löwengrip om sin fredagskväll tillsammans med barnen. Isabella har precis anlitat en ny kock som tillagar all mat till familjen.

”Nu har Kock Anna jobbat här sedan i måndags och varenda rätt har varit en upplevelse att äta. Sally sa till Anna häromdagen att ”det är den bästa mat hon ätit”. Så gullig”, skriver Isabella.

Annons

Men att laga mat till de tre familjemedlemmarna är inte helt okomplicerat. Isabella Löwengrip äter nästan uteslutande vegansk råkost, medan Gillis är vegetarian och Sally äter gärna kött. Entreprenören skriver att Gillis blev vegetarian för tre och ett halvt år sedan och att han aldrig har gjort ett undantag sedan dess.

”Det är vi egentligen alla tre men vi har ju olika matpreferenser som ska tillgodoses. Jag stöttar att man vill äta olika och tycker att det är viktigt att man får äta det man själv älskar och utforska det man tycker om”, skriver Isabella Löwengrip.

Nu reagerar hennes följare starkt på matsituationen i hemmet.

Annons

”Blir mycket fundersam över en 5-åring som beslutar sig för att bli vegan. Kan så litet barn ta sådana beslut?”, undrar en läsare.

”Varför äter ni inte samma mat alla 3 ? Men har man egen kock behöver man ju inte fundera på det, vem som ska äta vad”, skriver en annan.

”Hur kan du ge dina barn sådant du aldrig skulle röra igen? Du vet ju onekligen själv att kött, socker osv är skit? Är det några som inte behöver det i sina kroppar är det ju små barn. Hoppas lille Gillis tillslut även inser vilket skit mejerier och ägg är och väljer att sluta även med det”, anser en tredje.

Isabella Löwengrips har ännu inte besvarat läsarnas frågor i kommentarsfältet.

LÄS MER: Isabella Löwengrips beslut efter händelsen med barnen: ”Dumt”

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…