Laila Bagges svar efter Niclas kyliga ord om relationen

Laila Bagges svar på Niclas Wahlgrens kyliga ord om relationen.
I förra veckan bröt Niclas Wahlgren tystnaden om relationen med exfrun Laila Bagge. Han konstaterade då att de inte är vänner idag. Nu ger Laila Bagge sin syn på saken.
Annons

Laila Bagge och Niclas Wahlgren träffades 2009 när de båda tävlade i samma säsong av TV4:s succéprogram Let’s dance. Året därpå ringde bröllopsklockorna och 2011 föddes deras gemensamma son, Kit Wahlgren, 7. Men efter fem år tillsammans kom beskedet att kärlekssagan var slut. Laila Bagge och Niclas Wahlgren hade bestämt sig för att skiljas.

Numera lever Laila ihop med kärleken Korosh Kananian sedan fem år tillbaka. Relationen med exmaken Niclas har hon tidigare beskrivit som god. Men i förra veckan bröt Niclas Wahlgren tystnaden om hur han upplever situationen.

Annons

Annons

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra. Men vi är heller absolut inte ovänner med varandra, sa han efter att ha fått en fråga om exfrun i NRJ.

Enligt Expressen berättade Niclas även att exparet inte umgås över ”middagar eller bowling”, vilket knappast heller kommer ske inom en snar framtid enligt Niclas. Han hoppas däremot att relationen blir bättre med tiden.

– Men det är som de säger ”det krävs två för att tälja en barkbåt”.

”Håller väl med honom”

I podden Roger & Laila svarar Laila Bagge på Niclas kyliga ord om relationen. I podcasten läser Roger Nordin upp Niclas ord och undrar vad Laila tänker när hon hör dem.

Annons

– Jag håller väl med honom att vi inte är vänner på det sättet att vi inte bowlar eller äter middagar ihop, nej det är vi inte. Men vi är absolut inte ovänner och vi har en bra kommunikation angående Kit och kan prata och allting på det sättet, säger Laila i Roger & Laila och fortsätter:

– Men att det krävs två att tälja en barkbåt… Jag tycker att jag täljer som fasen. Men vi kanske inte har samma modell på båt, jag vet inte. Det verkar som att vi båda täljer, men att vi inte riktigt har samma målbild på den här båten, skrattar Laila.

– Ni täljer på varsin barkbåt? frågar Roger.

– Ja, det kanske är så. Jag vet inte, svarar Laila.

FOTO: TT/W. Jåma Naina Helen, TT/Karin Törnblom

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…