Laila Bagges skräck efter upptäckten hos Korosh: ”Läskigt”

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian
Laila Bagge har varit tillsammans med sin Korosh Kananian i fem år. I premiäravsnittet av podden Roger & Laila berättar hon nu om den tuffa starten i förhållandet.
Annons

Radioprofilen Laila Bagge, 46, var tidigare gift med Anders Bagge, 51, som hon jobbade tillsammans med under sin tid i Idol-juryn. Efter att ha deltagit i TV4:s Let’s Dance blev Laila tillsammans med skådespelaren och artisten Niclas Wahlgren, 53, som tävlade i samma säsong. Paret gifte sig och fick sonen Kit Wahlgren, 7, men efter fyra år som äkta makar var skilsmässan ett faktum.

Men att ge sig ut i singellivet igen som en offentlig person visade sig snart vara tufft, något Laila Bagge pratar om i sin podcast Roger & Laila som hon gör tillsammans med Roger Nordin, 41.

Annons

Annons

– Det är skitjobbigt, inte för att det är synd om en på nåt sätt men man vet aldrig om personen flirtar med en för att man är Laila Bagge eller för att den gillar en genuint, säger Laila i podden.

Laila Bagges skräck efter upptäckten i lägenheten

En tid efter skilsmässan träffade Laila Bagge kärleken på nytt i Korosh Kananian. De har nu varit tillsammans i fem år, men nu berättar hon om hur det var i början av förhållandet.

– Första gången jag kom hem till Korosh så instinktivt gick jag och letade efter skvallertidningar för att se om han är inne i den svängen och tycker att sånt är intressant. Och sen tittade jag på vilka kändisar han följer på Instagram.

Annons

När kollegan Roger Nordin frågar om hon hittade någonting misstänkt svarar Laila:

– Jag hittade ett presskort hemma hos Korosh en gång. Då tänkte jag ”vad är det här”. Då berättade han att han hade jobbat på en tidning för länge sen och då blev jag livrädd, innan jag fick reda på att det var en helt normal lifestyle tidning, säger hon och fortsätter:

– Det blev lite läskigt först, jag tänkte ”Herregud, vad har jag sagt, vad har jag berättat, kommer det här att hamna någonstans nu”. Det är faktist lite läskigt.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…