Laila Bagges krav på Korosh – därför vill han inte vara med i programmet

Laila Bagges krav på Korosh – därför vill han inte vara med i programmet
Laila Bagge bjuder nu in hela Sverige till sitt privatliv i nya serien "Lailaland" och för första gången gör hennes sambo Korosh Kananian entré även om det inte är exakt vad han är sugen på.
Annons

Ett privatliv är snart för ett minne blott för tv-och radio-profilen Laila Bagge, 44, då hon nu bjuder in hela Sverige till sitt hem i nya realityserien ”Lailaland” som har premiär 12 mars. Där får svenska folket ta del av allt från stressiga morgnar till glädje och sorg, men de får också lära känna Lailas pojkvän och sambo Korosh Kananian, 26, som för första gången gör entré i hennes liv. Laila har fått frågan om att göra en serie tidigare men har tackat nej.

Annons

– Jag har fått förfrågan om att göra reality väldigt länge och vid de tillfällena jag fått det så gick jag igenom en skilsmässa, inte läge. Och andra gången hade jag precis träffat Korosh, inte läge. Han vill ju helst inte bli offentlig vilket då betyder att skulle jag då komma med kameror så hade han sprungit all vägens väg, berättar Laila.

Men nu har det fått gå ett tag och Laila känner att hon mår bra i livet där hon är just nu, och därför är hon redo för det här steget.

– Jag känner att sen jag började med radio har jag öppnat upp väldigt mycket där så då kände jag att jag kan lika väl filma det också. Jag berättar väldigt mycket om mig själv privat på radion och det har varit någon form av bearbetning till det här kan jag tänka mig, säger hon.

Korosh är ännu inte helt med på spåret då han valt att hålla sig bortom rampljuset av en anledningen. Han ogillar offentligheten och vill inte vara en del av den, men nu har han inget val.

– Det är delade känslor, han vill ju inte det här men han har ändå accepterat det för han vet att han är tillsammans med en som är offentlig. Och jag ville väldigt gärna göra detta och han supportar mig i det, berättar Laila.

Att göra en realityserie med Laila där hennes liv ligger i fokus vore det konstigt för henne själv och tittarna om Korosh som är en stor del av hennes liv inte är med.

– Det blir väldigt konstigt att filma också och försöka undvika honom hela tiden, det blir konstigt att ha en middag med mina syskon och deras respektive så ska han inte vara där, fast han är där. Att han skulle sitta och gömma sig på kontoret, det blir jättekonstigt, säger hon.

Annons

Serien är viktig för Laila och då får Korsosh haka på, om det blir för mycket för honom är det fritt fram att säga ifrån.

– Så att han får väl växa in i det här sakta men säkert så får han säga att nej nu vill jag inte vara med.

Dock har han ett stort inflytande på vilka delar av honom som visas, även om Laila själv önskar att han hade kunnat bjuda på lite mer.

– Han har fått titta på allt och fått bestämma vad som ska klippas bort självklart. Hade jag fått bestämma så skulle han varit med mycket mer, avslutar hon skrattande.

”Lailaland” visas på Viafree varje måndag. 

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar