Laila Bagge om skilsmässan från Niclas Wahlgren: ”En plåga”

Laila Bagge berättar om svåra skilsmässan från Niclas Wahlgren.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren skilde sig 2014 efter fyra års äktenskap. Nu berättar Laila Bagge om den svåra tiden efter skilsmässan – och vad som gjorde att hon och Niclas Wahlgren slutligen kunde gräva ner stridsyxan.
Annons

Laila Bagge, 46, och Niclas Wahlgren, 53, träffades 2009 och ett år senare gifte de sig. Efter två år fick paret sonen Kit Wahlgren, 7. Men äktenskapet höll inte och 2014 gick de skilda vägar.

Laila Bagge berättar nu att skilsmässan var något av det svåraste hon gått igenom i sitt liv.

Annons

– Jag har haft några riktigt jobbiga perioder i mitt liv, men den ligger definitivt bland mina topp tre. En offentlig skilsmässa är en plåga, framför allt när man känner att man blir utmålad som den hemska, kalla och elaka personen i skvallerpressen och på sociala medier. Folk är väldigt snabba på att döma, trots att det alltid finns två sidor av myntet, där jag inte ville ge min version eftersom vi har barn tillsammans, säger hon i en intervju i Aftonbladet söndag.

Annons

Efter separationen var relationen mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren rejält kylig. Under en period talade de inte med varandra. Idag är dock relationen bättre.

– Jag tror svaret är så enkelt som tiden, med tiden lägger sig mycket av upprördheten och känslorna, säger Laila Bagge.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren är inte vänner

Niclas Wahlgren har tidigare i år berättat om sin relation med ex-frun Laila Bagge. Han menar att de inte umgås alls inte träffas med ”middagar och bowling”, som Niclas säger. Men han understryker att de inte heller är osams.

– Nej vi är inte vänner och vi kan inte hänga med varandra. Men vi är heller absolut inte ovänner med varandra, sa Niclas Wahlgren i mars i NRJ.

Annons

I podcasten Roger & Laila med Laila Bagge och radiokollegan Roger Nordin kommenterade Laila Niclas uttalande.

– Jag håller väl med honom att vi inte är vänner på det sättet att vi inte bowlar eller äter middagar ihop, nej det är vi inte. Men vi är absolut inte ovänner och vi har en bra kommunikation angående Kit och kan prata och allting på det sättet, säger Laila Bagge i podden.

Hon fortsätter:

– Men att det krävs två att tälja en barkbåt… Jag tycker att jag täljer som fasen. Men vi kanske inte har samma modell på båt, jag vet inte. Det verkar som att vi båda täljer, men att vi inte riktigt har samma målbild på den här båten.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…