Laila Bagge slår tillbaka mot kritiken – efter beteendet i Lailaland

Laila Bagge och Liam Pitts i Lailaland
Laila Bagge är trött på att få kommentarer från sina följare om hur hon bör se ut och agera. Nu ryter hon ifrån på skarpen.
Annons

Radioprofilen Laila Bagge, 46, blev känd för svenska folket efter att hon i flera år satt med i juryn i TV4:s succéprogram Idol. Idag jobbar hon på Rix fm där hon tillsammans med Roger Nordin, 42, pratar om allt mellan himmel och jord varje vardagsmorgon.

Annons

Laila Bagge är även aktuell med den tredje säsongen av Lailaland som sänds på TV3 och Viafree. I realityserien får vi följa henne och Lailas äldsta son Liam Pitts, 15, i deras vardag.

Precis som många andra kändisar får Laila Bagge ibland kritiska kommentarer på sina sociala medier-kanaler. I veckan fick hon ett meddelande som fick bägaren att rinna över – nu ryter Idol-profilen ifrån på skarpen.

Kommentaren som får Laila Bagge att ryta ifrån

Kommentaren som Laila Bagge väljer att lyfta i ett inlägg på Instagram lyder:

”Du är över 40 inte 20. Som Liam sa att du håller på en massa saker gör att se yngre ut. Varför? Du är vacker snygg. Var dig själv. Kram”.

Laila Bagge har besvarat följaren med att förtydliga att hon visst är sig själv:

”Men tydligen så går inte det hem hos dig sorry att göra dig besviken, men jag kommer aldrig sluta vara jag! Jag tar på mig det jag blir glad av att ha på mig och jag testar krämer, tränar och gör alt det jag känner för att göra eller test som känns bra för mig!”.

I inlägget berättar Laila Bagge att kommentarer som denna inte är något ovanligt. Ibland är de skrivna i all välmening och ibland är de rent utav elaka.

”Det som är så tråkigt är att dom flesta kommentarer kommer från kvinnor, har vi inte kommit längre än så här? 2019 och vi pratar fortfarande om hur man borde vara, klä sig inte göra och göra som kvinna. Varför måste vi vara så dömande och hela tiden leta fel på varandra?”

Laila Bagge berättar vidare att hon är trött på att mammor ska trycka ner andra mammor. Hon avslutar inlägget med att förklara att hon inte vill ligga på sin dödsbädd och ångra att hon aldrig levde livet fullt ut.

”Jag har alltid gått min egen väg och kommer fortsätta göra det”.

View this post on Instagram

Hej på er, jag får ofta kommentarer som denna, många gånger är kommentaren skriven i all välmening. Andra gånger får man en ren utskällning och en predikan om att jag minsann är över 40 och borde klä och uppföra mig därefter! Det som är så tråkigt är att dom flesta kommentarer kommer från kvinnor, har vi inte kommit längre än så här? 2019 och vi pratar fortfarande om hur man borde vara, klä sig inte göra och göra som kvinna. Varför måste vi vara så dömande och hela tiden leta fel på varandra? Att skriva andra mammor på näsan om att dom minsann ammar för lite eller gör något annat fel. Jag tror verkligen att alla gör så gott dom kan och älskar sina barn och vet vad dom behöver och vad som är bäst för sina barn. Självklart finns det förändrar som absolut inte ens borde få vara föräldrar men det är en helt annan sak. Då pratar vi om något helt annat där socialen måste steppa in. Varför känner många kvinnor ett behov av att skriva andra kvinnor på näsan när det gäller dessa saker? Även om man skriver i all välmening som jag verkligen tror att man gjorde till mig i detta fall så blir det inte det ändå! All uppmuntran över att jag ska vara mig själv och sluta försöka ”göra mig ung” blir ju så fel när jag verkligen är den jag är och gör det jag känner för. Jag är självsäker och stark nog att göra det jag vill och klä mig som jag vill. Och det kommer jag fortsätta göra tills jag dör. Är det en sak jag har lärt mig av min mamma så är det att leva som jag vill och leva fullt ut så att jag inte ligger på min dödsbädd och önskat att jag vågat lite mer för att jag levde efter normen hur man borde vara och göra! Jag har alltid gått min egen väg och kommer fortsätta göra det ❤️😘

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

FOTO: Eero Hannukainen/TT, PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…