Laila Bagge ryter ifrån om Camilla Läckberg – efter följarnas ilska mot författaren

Laila Bagge ryter ifrån om Camilla Läckberg – efter följarnas ilska mot författaren
Följare rasade mot Camilla Läckberg efter att hon berättat att tvååriga dottern Polly inte fick följa med på familjesemestern. Nu stöttas författaren av Laila Bagge – som menar att hon alltid gör samma sak.
Annons

Det var för ett par dagar sedan som deckarförfattaren Camilla Läckberg, 43, och hennes make, MMA-fightern Simon Sköld, 30, åkte iväg på en semester tillsammans med familjen till Oman. Eller i alla fall nästan hela familjen. Med på resdon var nämligen barnen WilleMeja och Charlie samt Camillass ex-make Martin Melins dotter Fanny är. Däremot fick inte parets gemensamma dotter, Polly, 2, följa med utan i stället stanna hemma i Sverige.

Annons

Beslutet för dottern har fått Camilla Läckbergs följare att fullständigt rasa.

”Lite fascinerad hur ni resonerar kring ”att resa med barn”, åka med alla utom ett litet barn som dessutom inte vet om och när ni kommer tillbaka? När blir man invigd att få äran att följa med på resa?”, skrev bland annat en följare.

Camilla Läckberg gav då svar på tal och menade att hon och Simon Sköld anser att dottern har det bättre hemma än att sitta timmar på plan, vara ute i värmen och hantera jetlag.

”Dessutom ger det oss en möjlighet att fokusera på de andra barnen i familjen. Är en liten med blir det ju lite så att alla måste rätta sig efter den minsta. Och det känns inte heller helt fair. Är underbart att få en möjlighet att verkligen umgås med de stora”, skrev Camilla Läckberg då.

Annons

Nu rycker också Laila Bagge, 45, ut till författarens försvar. I torsdags sändning av ”Rix Morronzoo” på radiokanalen Rix FM berättade profilen att hon själv brukar dela upp sina barn Liam, 14, och Kit, 6, när det vankas resor.

– Jag är på Camillas sida. Jag brukar göra så själv, att jag åker utomlands ensam med antingen Liam eller Kit, eftersom jag vill ge dem sin egen kvalitetstid. När minstingen får följa med blir det lätt så att man bara gör det som han vill göra. Man tänker ”nu åker vi och badar här, det blir bäst för Kit” och då får den äldre, Liam, alltid anpassa sig, säger hon i programmet och fortsätter:

– Ibland åker vi på vuxensemester, jag, Liam och Korosh, där vi kanske bilar genom USA. Kit hatar att bila och att åka till städer, han uppskattar inte det. Jag känner mitt barn, jag har levt med honom i sex år. Han frågar bara när vi är framme och mår illa. Med Kit åker jag istället till Spanien och då får inte Liam följa med, för då är det Kits tur. Och så ibland åker jag med båda.

Foto: IBL

 

Dela på:
Annons
Laddar