Laila Bagge klar för ny realityserie med sonen: ”Jag öppnar dörren till mitt privatliv”

Laila Bagge klar för ny realityserie med sonen: ”Jag öppnar dörren till mitt privatliv”
Radioprofilen Laila Bagge, 45, har många strängar på sin lyra. Nu kan hon lägga till ytterligare en sak i livet – en egen realityshow med sonen Liam Pitts, 14. Nu berättar hon om känslorna kring det kommande programmet.
Annons

Radioprofilen Laila Bagge, 45, och sonen Liam Pitts, 15, får en egen realityserie – ”Lailaland” på Viafree och TV3. Nyheten la hon själv upp på sitt Instagramkonto under fredagsmorgonen med några väl valda ord:

Annons

”Äntligen får jag berätta att jag kommer vara den första i Sverige som får en helt egen digitalplattform på Viafree, där jag kommer att börja med en realityserie där ni kommer att få följa mitt liv, min familj, vänner och jobb! I denna serie kommer ni verkligen att få lära känna mig på djupet och jag delar med mig om saker jag aldrig pratat om tidigare”, skriver hon och fortsätter:

”Eftersom jag både har bloggat och instagrammat om mitt liv under många år så känns inte steget så stort att göra just en realityserie, och jag har ju egentligen redan gjort en realityserie sedan tidigare med Anders Bagge och Andreas Carlsson men det var många år sedan!”

Laila Bagge berättar också om glädjen att få göra ”Lailaland” tillsammans med sin son.

Annons

”Jag har alltid delat med mig av mitt liv på min blogg och i sociala medier. Så det här känns som en naturlig förlängning av det och nu är det första gången som jag på riktigt öppnar upp dörren till mitt privatliv”, skriver Bagge i ett pressmeddelande.

Även på Instagram betonar hon hur stor mycket glädje hennes son ger henne:

”Jag har ju en grymt galen familj och Liam kan både få mig att skratta så jag gråter eller driva mig till vansinne!”, avslutar hon.

”Lailaland” har premiär den 12 mars på Viafree och den 2 april på TV3.

Foto: Daniel Stigefelt, Ibl, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar