Läckbergs oväntade beslut hyllas av följarna: ”Blir innerligt rörd”

Läckbergs oväntade beslut hyllas av följarna: ”Blir innerligt rörd”
Camilla Läckberg har satt in en tandställning i munnen och visar glatt upp den på Instagram. Bland kommentarerna hyllar följarna henne för att vara en förebild!
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 43, har gjort något oväntat – satt in en tandställning. Då hon har framtänder som pressats ihop och blir mer och mer sneda rekommenderade hennes tandläkare henne att skaffa en tandställning för att förhindra situationen att bli värre. På sin Instagram visar hon nu nöjt upp sin nya räls i ett klassiskt format, men beslutet om att det skulle bli just den tandställningen var inte helt självklart.

Frågade först om en med vita keramikfästen för att den skulle synas så lite som möjligt. Men informerades om att de dels fäster sämre, dels inte gör jobbet lika bra. Så då blev valet enkelt. Blev vanlig räls”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Annons

Annons

Gulliga tandläkaren sa oxå något klokt: ”viktigt du som offentlig person visar tandställningen, eftersom så många unga tjejer (o killar) tycker det är så jobbigt att visa sig med det.” Och han har ju rätt. Bestämde mig på studs för att istället äga och rocka rälsen.

Heja! Bland kommentarerna hyllas hon för sitt beslut och sin inställning.

”Vad klok du är och bästa förebilden! …för både ungdomar och vuxna!”, skriver en följare.

”Fantastisk inställning och tandställning. Jag blir innerligt rörd”, skriver en annan.

”Vilken förebild och godhjärtad människa du är. Fortsätt så!”, skriver ännu en.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…