Kylie Jenners nya barnbesked: Bästa som någonsin hänt henne

Kylie Jenners hemliga graviditet
Kylie Jenner planerade inte graviditeten med dottern Stormi. Nu är hon redo för fler barn, och en vän till stjärnan talar ut om planerna på att utöka familjen.
Annons

I nio månader lyckades influencern och tv-profilen Kylie Jenner, 21, med det smått omöjliga – hon höll hela sin graviditet hemlig. Förvisso spekulerades det vilt kring att Kylie kanske väntade barn med nya pojkvännen Travis Scott, 26, men när hon i början av februari meddelade att hon fött dottern Stormi under största möjliga hysch-hysch var det miljontals fans världen över som ändå tappade hakan.

Nu har det gått ytterligare nio månader och en person nära Kylie Jenner och Travis Scott bekräftar att det finns planer på syskon till lilla Stormi.

Annons

Annons

– Kylie vill gärna vänta ett år innan de försöker få ett barn till, och den här gången vill hon gärna planera det, säger vännen till sajten Hollywood Life.

Den första graviditeten kom bara några få månader efter att hon och Travis Scott blivit ett par. Tidigare var hon tillsammans med rapparen Tyga och hon hann inte notera särskilt många veckor som singel innan hon föll för Travis.

Kylie Jenners kompis bekräftar att graviditeten var långt ifrån planerad.

Kylie Jenners plötsligt gravid

– Hon var inte beredd på att bli gravid med Stormi, men med facit i hand så var det det bästa som någonsin hänt henne, och det har gjort kärleken till Travis starkare än hon någonsin kunnat förutspå, säger vännen.

Annons

Ytterligare två barn är drömmen för Kylie Jenner, och kanske beror det på att dottern Stormi beskrivs som det ”perfekta barnet” som inte ställer till alltför mycket migrän och sömnbrist för tv-profilen.

Syskonen Kardashian och Jenner lyckades notera tre födda bebisar under de fyra första månaderna på året. Kim Kardashian och Kanye West välkomnade sitt tredje barn, dottern Chicago, i januari. En dryg månad senare chockade Kylie Jenner fansen med ett videoklipp från hennes superhemliga graviditet – och även förlossning.

I april blev Khloé Kardashian mamma för första gången då dottern True föddes. Även den förlossningen kantades av dramatiska rubriker då hennes pojkvän Tristan Thompson bara dagar innan blivit huvudperson i en stor otrohetsaffär.

FOTO: Ibl

 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…