Annons
Annons

Kylie Jenners livvakt Tim bryter tystnaden efter faderskapsryktet: ”Väldigt privat”


Kylie Jenner med dottern Stormi och livvakten som misstänks vara pappan till barnet

Kylie Jenners livvakt Tim Chung har pekats ut som den riktiga pappan till Kylies dotter Stormi. Nu ger han svar på tal och ber om att få hållas utanför ryktena kring Kylies familj.

I februari i år föddes Stormi Webster, dotter till realitystjärnan Kylie Jenner, 20, och rapparen Travis Scott, 26. Men bara några månader efter födseln startades ryktet om att Travis inte var pappan till barnet och sedan dess har det tvistats om vem som egentligen är pappa till lilla Stormi.

Annons

En teori var att Kylies före detta pojkvän Tyga, 28, var pappan. Men sedan riktades strålkastarna mot Kylies livvakt, Tim Chung. På hans Instagramsida rasade kommentarerna in om hur lika han och Stormi var.

”Åh herregud vad han är lik Stormi!”, skrev en.

”Efter att ha kollat igenom dina bilder skulle jag säga att det inte är någon tvekan om att du är Stormis pappa. Hon har inga likheter med Travis, förlåt.”, skrev en annan.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Kylie och Travis skrattade dock bara åt ryktena och har inte tagit illa vid sig. 

– Kylie tycker att det är hysteriskt roligt att fansen tror att pappan är livvakten och inte Travis. Travis fick till och med ett skrattanfall när han såg memes om det, berättade en källa till Hollywood life.

Livvakten Tim Chung valde till en början inte kommentera ryktena, men nu talar han ut. I ett inlägg på sin Instagram skriver han att han vill hållas utanför ryktena kring Kylies familj.

”Jag är en väldigt privat person och skulle normalt sett aldrig svara på skvaller och berättelser som är så löjliga att de är skrattretande. Av djup respekt för Kylie, Travis, deras dotter och deras familjer, skulle jag vilja göra klart för alla att min relation med Kylie och hennes familj har varit begränsade och enbart på professionell”, skriver han och fortsätter:

”Det finns ingen historia att hitta här och jag ber media att sluta inkludera mig i några berättelser. Det är oerhört respektlöst mot deras familj”.

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO och JOHAN GUNTERBERGS stora BRÅK (JONNA & JOHANNA REDER UT)

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners fans i chock efter nya bilderna – livvakten pekas ut som Stormis pappa

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner om mammaskapets baksida – blev deprimerad efter Stormis födsel

Foto: Ibl

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar