Kylie Jenners ex rasande efter detaljen – därför tror Tyga att han är pappa till barnet

Kylie Jenners ex rasande efter detaljen – därför tror Tyga att han är pappa till barnet
Kylie Jenner undanhöll sin graviditet ur rampljuset i hela nio månader. I söndags kom chockbeskedet att hon fött en liten dotter, något realitystjärnan själv publicerade på sin Instagram. Men ex-pojkvännen Tyga är inte särskilt övertygad om att barnet är Kylie och Travis Scotts. Nu kräver han ett faderstest – på momangen!
Annons

Kylie Jenner, 20, har blivit mamma. Nyheten nådde världen i söndagskväll svensk tid, men Kylie ska redan ha fött dottern Stormi i torsdags. Pojkvännen Travis Scott, 25, fanns på plats för att stötta sin flickvän genom den svåra förlossningen.

Annons

Men någon som inte var särskilt glad över nyheten är exet Tyga, 28, som gjorde slut med Kylie bara nio månader efter att barnet kommit till världen. Detta har gett upphov till flera spekulationer om dottern verkligen kan vara Travis – speciellt ifrågasätter Tyga själv faderskapet och kräver nu ett faderskapstest.

Nu kommer chockerande nyheter som får fansen att haja till:

Annons

– Tyga vill göra ett DNA-test bara för han tror att chansen finns att det kan vara hans barn istället, säger en källa till tidningen RadarOnline.

????????????????

A post shared by Tyga / T-Raww (@kinggoldchains) on

Kylie och Tygas fans vet även vid detta laget att parets relation hade ett ”av och på-förhållande” under flera år. Kylie har även kallat sitt ex för ”Mitt livs största kärlek”. Paret som gick skilda vägar i april, började därefter dejta andra. Travis Scott ska med andra ord gjort Kylie gravid i samband med att förhållandet tog slut, men det finns en annan hake:

– Tyga har berättat för sina vänner att han och Kylie fortfarande hade en sexuell relation även fast förhållandet tog slut, alltså i samma veva som barnet måste kommit till, säger källan.

stormi webster ????????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Skulle detta vara sant så har Kylie Jenner verkligen ställt till det för sig. Hur det går återstår endast att se.

Foto: Ibl, Instagram

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…