Kylie Jenner bryter tystnaden – efter gravidryktet

Kylie Jenner besvarar gravidryktet
Det har under en tid ryktats om att Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott är sugna på fler barn. Ett nytt twitterinlägg som Kylie skrivit har nu fått fansen att spekulera kring om Kylie faktiskt är gravid igen.
Annons

Entreprenören och realitystjärnan Kylie Jenner, 21, lyckades hålla sin graviditet hemlig under alla nio månader. Men trots att den hölls hemlig spekulerades det vilt kring att Kylie kanske väntade barn med den då nya pojkvännen, rapparen och artisten Travis Scott, 26. I början av februari förra året bekräftades gravidryktena när Kylie meddelade att hon fött dottern Stormi och miljontals fans världen över tappade hakan.

Annons

Den första februari fyller Stormi ett år och föräldrarna håller på med förberedelserna för dotterns första födelsedag. Nyligen åkte Kylie, Stormi och hennes bästa kompis Jordyn Woods, 21, till en tropisk destination i Stormis ära. Några dagar senare mötte även pappa Travis upp i sällskap i semesterparadiset.

Sajten People rapporterar att Kylie delade med sig av en bild på sociala medier från semestern, där dottern går längs stranden och lämnar fortavtryck i sanden efter sig.

Annons

”Låt födelsedagsäventyren börja”, skriver Kylie till bilden.

Vill ge Stormi ett syskon

Det har under en tid ryktats att Kylie och Travis nu är sugna på fler barn. Kylies graviditet med Stormi kom bara några månader efter att hon och Travis hade blivit ett par. Realitystjärnan var inte alls beredd på graviditeten, men nu i efterhand är Stormi det bästa som hänt henne.

Det ryktas om att ytterligare två barn är drömmen för Kylie, men det kan bero på att Stormi beskrivs som det ”perfekta barnet” som inte ställer till alltför mycket migrän och sömnbrist för tv-profilen.

– De vill ha ett till barn. Travis har anpassat sitt arbetsschema så att han kan tillbringa så mycket tid som möjligt med Kylie och Stormi. Det kommer definitivt komma ett till barn förr eller senare, berättar en källa för People och fortsätter:

Annons

– Kylie vill ha en stor familj. Travis gör vad som helst för Kylie och Stormi.

Och så nyligen avslöjade Kylie att hon hade några stora nyheter att dela med sig av på sin Twitter.

”Jag har något väldigt spännande som jag snart får dela med er! Jag har jobbat med det här ett tag och kan inte vänta med att dela mitt nya projekt”, twittrade Kylie – och fansen var inte sena med att anta att hon väntade sitt andra barn.

”Är du gravid igen?”, frågade ett fan och Kylie svarade på kommentaren:

”Neeeeej, lol”, skriver Kylie och dementerade därmed gravidryktena.

FOTO: TT/Evan Agostini

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…