Kylie Jenner avslöjar: Det hade Stormi kunnat heta istället

Stormi, Kylie Jenner och Travis Scott håller om varandra och tittar in i kameran
Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner avslöjar vad hennes dotter Stormi Webster egentligen skulle heta. Och det är inte det namnet ni tror.
Annons

Kylie Jenners, 21, graviditet var nog den mest hemliga i vår nutid. Hon lyckades hålla sig gömd i nio månader och uppdaterade inte sina sociala medier för att bevara sin hemlighet.

Dottern som föddes den 1 februari 2018 fick namnet Stormi Webster, men det var faktiskt inte det första namnet som du hade i tankarna, skriver Cosmopolitan.

Annons

I en livesändning på Instagram berättade Kylie Jenner att hon sparar några av namnen som var tänkta för Stormi för framtida barn. Dock delade hon med sig av ett namn.

Annons

”Jag ska berätta om ett namn för er, för jag tänker inte namnge min nästa dotter till det. Jag ville först att Stormi skulle heta Rose”, berättade Kylie på Instagram.

Namnet passade inte på Stormi

Namnet Rose tyckte Kylie om riktigt mycket, men det passade inte Stormi. Rose var Kylies tredje namnval. Det andra namnvalet vill hon inte dela med sig av ifall hon vill ge en framtida dotter det namnet.

Stormi var egentligen tänkt att heta Storm först – utan bokstaven ”i” på slutet. Kylie har tidigare berättat till E news att hon funderade på naturnamn, som var väder- och jord-inspirerande.

– Storm fanns med, men jag tänkte ”jag vill ha ett ‘ie’ precis som i mitt namn”. Så då tänkte jag ‘Stormie’.

Annons

Men alla vet att det sista e:et saknas i Stormis namn idag, och Kylie berättar varför.

– När de ringde mig och jag avslutade namnet bokstaverade jag ”S-t-o-r-m-i”. Bokstavligt talat var det precis då jag ändrade så hennes namn slutade på i. Och de bara ”ok”. Jag avslutade samtalet och bara ”Men gud! Jag antar att det är hennes namn!”, sa Kylie till E news.

Kylie har tidigare berättat att hon vill ha en stor familj, helst sju döttrar.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…