Uppgifter: Meghan Markle föder barn – kungliga bebisen på väg

Meghan markle föder sin baby
En kunglig bebis är på väg! Meghan Markle har nu påbörjat sin förlossning, skriver brittiska Sky news. Inom kort blir Meghan och prins Harry föräldrar till sitt första barn.
Annons

Det var i oktober som det blev känt att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, väntade sitt första barn. Ryktena hade då cirkulerat i veckor, då Meghan Markle hade synts med högt skurna klänningar, perfekta att dölja en liten mage med. Dessutom hade hennes mamma Doria Ragland, 62, setts ta en kurs hemma i Los Angeles om hur man sköter barn.

Annons

På Kensington palace officiella Twitter-sida kunde hovet bekräfta att ryktena stämde.

”Deras kungliga högheter, hertigen och hertiginnan av Sussex är väldigt glada att tillkännage att hertiginnan av Sussex väntar ett barn under våren 2019”, skrev de på sin officiella Twitter-sida.

Annons

Under graviditeten har Meghan och prins Harry varit väldigt hemlighetsfulla gällande var och när förlossningen skulle ske. I samband med att graviditeten blev officiell blev det även känt att bebisen väntades komma till världen under våren. Meghan Markle avslöjade senare att det beräknade datumet var i april eller maj. Exakt datum har dock inte blivit känt. Men enligt källor till brittiska Sky news har Meghan nu fått värkar – barnet är på väg!

Meghans rädsla inför förlossningen

Enligt en källa till The Sun är Meghan Markle mycket nervös inför förlossningen, särskilt om hon inte får föda naturligt i sitt hem. Den sista tiden har flera läkare tvivlat på att Meghans önskning om att få föda hemma skulle kunna bli verklighet. Detta för att hon enligt uppgifter gått en vecka över tiden, och att hon därför kunde behöva bli igångsatt på sjukhus.

Annons

– Meghan är nervös över komplikationer så som ett akut kejsarsnitt och hon vill inte ha pressen att behöva se felfri ut på sjukhusets trappa bara timmar efter, säger källan och fortsätter:

– Meghan har också den ytterligare stressen av världens uppmärksamhet på henne – alla vill ha en första glimt av det nya, kungliga tillskottet.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…