Så mycket kostade Meghan Markles gravidkläder – se prislappen

Så mycket kostade Meghan Markles gravidkläder.
För snart tre veckor sedan välkomnade Prins Harry och Meghan Markle sitt första barn till världen. Nu avslöjar uppgifter hur mycket Meghans gravidkläder kostade.
Annons

Den brittiska hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, har sedan sin tid som skådespelare i Hollywood setts som en stor modeikon. Klassiska kostymer varvas ofta med figurnära klänningar, och trots att Meghans stil har fått en lite mer kunglig touch sedan hon gifte sig med brittiske prins Harry, 34, har hon lyckats bevara sin personliga stil och stjärnglans.

Annons

Fem månader efter bröllopet kom nyheten att paret väntade barn, och för snart tre veckor sedan välkomnade de sitt första barn till världen, sonen Archie. 

Annons

Under tiden som Meghan var gravid var världens blickar vända mot henne. Hennes signaturklädsel under vintern har varit ett par klackar, en klänning och en längre kappa i olika färger. Men trots att Meghan dagligen klär sig i exklusiva märken är det några plagg som har utmärkt sig lite extra.

Så mycket kostade Meghan Markles gravidkläder

Trots att Meghan Markle aldrig gick på galor som The Golden Globe eller Oscarsgalan under sin skådespelarkarriär, är hon dagligen klädd i klänningar från exklusiva märken. I dokumentären Meghan & Harry: A Royal baby story avslöjas det att klänningen som Meghan bar på ett event i Australien, bara dagar efter hennes och prins Harrys graviditet avslöjades, var värd 12 000 dollar. Det motsvarar ungefär 115 700 kronor.

Trots att den höga summan kan sticka i vissas ögon, var priset ingenting i jämförelse en annan klänning som Meghan Markle bar på ett event i februari tidigare i år.

– Dior-klänningen hon hade på sig i februari rapporteras vara värd minst 10 ggr mer, sägs det i dokumentären.

I själva verket var klänningen värd hela 130 000 dollar, eller i svenska kronor – 1 253 000.

Trots de extremt höga summorna har Meghan Markle även synts i plagg för en mindre summa. Tidigare i år syntes hon i en finstickad beigemelerad gravidklänning från den svenska budgetkedjan H&M, för 179 kronor. Till klänningen bar hertiginnan en kappa från Armani och en väska från Stella McCartney.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…