Prinsessan Madeleines ärliga svar på gravidfrågan

Prinsessan Madeleines ärliga svar på gravidfrågan
Prinsessan Madeleine har tre barn tillsammans med maken Chris O´Neill.
I en stor intervju i tidningen Mama berättar hon om framtiden för familjen – och om det blir fler barn.
– Det är ju så härligt med barn, säger prinsessan Madeleine.
Annons

Prinsessan Madeleine, 37, och Chris O´Neill gifte sig den 8 juni 2013 i Slottskyrkan i Stockholm. Sedan dess har allt gått väldigt fort för paret. De har hunnit bo i New York, London och Stockholm. De har fått tre barn, Adrienne, 1, Nicolas, 4, och Leonore, 5. I slutet av förra sommaren flyttade hela familjen till Miami i Florida.

Nu berättar prinsessan Madeleine om både familjeliv och graviditet i en öppenhjärtig intervju i tidningen Mama.

Annons
Annons

Där berättar prinsessan att inget av hennes barn var planerade – men väldigt välkomna.

Madeleine berättar att hon trivdes med att vara gravid, något hon inte väntat sig.

– Det trodde jag inte att jag skulle säga. Jag trodde att jag skulle sucka och klaga mer, haha. Det är klart att det blir tungt på slutet men som sagt, det är nog för att jag haft förmånen att ha en lätt graviditet, så jag har blivit positivt överraskad ändå. Jag tycker man får ett sådant lugn när man är gravid, jag gillar det, säger prinsessan Madeleine till tidningen Mama.

Annons

Haft en bra första tid som mamma

Madeleines första graviditet och förlossning var ganska enkel, säger hon. Kanske var det tack vare det som den första tiden som mamma också blev enklare.

– Första tiden gick bra, och jag har haft turen att mina barn varit enkla bebisar, de har sovit nätterna igenom sedan de var en eller två månader. Så jämfört med hur många andra mammor har det den första tiden så har jag varit väldigt förskonad, säger hon.

I intervjun, som gjorts av Mamas chefredaktör Louise Bratt, får prinsessan Madeleine frågan om hon vill ha fler barn. Och det är en fråga som hon inte vill svara varken ja eller nej på idag.

Annons

– Just nu känner jag att jag inte vet hur jag skulle lyckas få till det rent logistikmässigt, för det är rätt mycket som det är, men samtidigt känns det väldigt tråkigt att stänga den dörren. För det är ju så härligt med barn. Men vi får väl se. Just nu är jag väldigt nöjd med tre barn, säger prinsessan Madeleine.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…