Carl Philip och Sofias nya bild på barnen – se fina hyllningen

prinsparets nya bild på barnen
Som många andra runt om i landet idag passar prinsparet på att hylla mamman i familjen. Det gör de genom att dela en nytagen bild av prinsessan Sofia och små prinsarna Alexander och Gabriel.
Annons

Idag, söndagen den 26 maj, firar och hyllar vi landets alla mammor. Inga undantag är det för den svenska kungafamiljen. I ett inlägg på Instagram delar prinsparet prins Carl Philip och prinsessan Sofia med sig av en nytagen bild på Sofia och sönerna prins Alexander och prins Gabriel.

Annons

Familjen är ute i det gröna och blockar blommor, och på bilden håller Alexander fram en blomma som mamma Sofia luktar på.

Annons
View this post on Instagram

Mors dag 💛💛

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

I kommentarsfältet bland kommentarerna till inlägget är det många som hyllar och grattar prinsessan Sofia på mors dag.

Grattis på Mors dag Prinsessan Sofia! Jättefin bild på er! Tack för Ert engagemang för barn och ungdomar!”, hälsar en.

Annons

Sååå söta! Grattis Sofia!!!”, hälsar en annan.

”En fin familj med fötterna på jorden. Ha en njutbar dag Sofia, det är du värd!”, skriver en till.

Prins Carl Philips firande

Nyligen var det en annan person i familjen som skulle firas. Prins Carl Philip fyllde hela 40 år och kungliga hovet avslöjade samma dag för Expressen att Carl Philip kommer att firas med en tillställning senare i maj. Då på ett traditionsenligt sätt.

Annons

– Han kommer att fira den traditionsenligt. Det kommer han göra privat tillsammans med sin familj, sa Margaretha Thorgren till tidningen.

På Instagram skrev de mer om hur prinsen skulle tillbringa 40-årsdagen, den 13 maj.

”I dag fyller H.K.H. Prins Carl Philip 40 år! Prinsen kommer att fira födelsedagen privat tillsammans med sin familj”, skrev de till en nytagen bild på prins Carl Philip, där han står iklädd mörkblå kostym och ler in i kameran.

Senare damma dag kunde Svensk damtidning avslöja hur prinsens faktiska födelsedagsfirande gick till. Och visst blev det privat. Tidningen skrev att kungafamiljen tog sig ut till Djurgården i Stockholm under kvällen. Där bjöd prins Carl Philip och prinsessan Sofia in till en intim middag för de allra närmsta i deras vackra, nyrenoverade hem Villa Solbacken.

Enligt Svensk damtidning satte det intima firandet igång strax efter sju under måndagskvällen, då en rad bilar dök upp med de kungliga gästerna.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…