Prins Carl Philip och Sofias hemliga kärleksresa – hit åkte de

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på kärleksresa på Gotland.
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har lämnat huvudstaden för att få lite ensamtid. Paret är nu på Gotland där de bland annat sippar på drinkar och går strandpromenader.
Annons

Just nu befinner sig prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, på en kärlekssemester på Gotland. Enligt sajten Allt om kungligt har prinsparet setts på strandbaren Surflogiet på Tofta där de satt öppet och myste, pussades och drack drinkar. Efter barbesöket fotades prinsen med några barn som ville ha en bild och han testade även att gå några steg på en balanslina. Efter stranden valde paret att gå på en romantisk strandpromenad, hand i hand till solnedgången.

Annons
Annons

Tidigare under dagen ska paret ha tränat tillsammans. De sågs bland annat löpträna på ett gammalt skjutfält vid Visborgsslätt nära Kneippbyn. Båda var klädda i träningskläder med var sin keps på huvudet.

– Man kunde verkligen se att de njöt av den vackra naturen och omgivningarna, samtidigt höll de ett bra tempo och såg målmedvetna ut, säger en person som bevittnade prinsparet till Allt om kungligt.

Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren stämmer uppgifterna då prinsparet just nu befinner sig på Gotland för privat semester.

Paret var nyligen på Öland

Prinsparet verkar ha haft en härlig svensk sommar hittills. Innan sin semester på Gotland syntes de tillsammans på Öland när kronprinsessan Victoria firade 42 år tidigare i juli.

När de väl var på Öland passade de även på att se artisten Lalehs konsert på Borgholms slottsruin. På bilder ser man hur prinsessan Sofia njöt av konserten tillsammans med maken, kronprinsessan Victoria, 42, drottning Silvia, 75, och prinsessan Madeleine, 37. Prins Carl Philip syns på bilderna stå redo med en selfiepinne i högsta hugg och familjen såg ut att ha en riktigt trevlig stund.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia under kronprinsessan Victorias födelsedag.

Tidigare i sommar har prinsessan Sofia setts festa på festivalen Vi som älskar 90-talet på Zinkensdamms IP på Södermalm i Stockholm. Hon var på plats med vänner iklädd typiska 90-talskläder och såg ut att ha riktigt roligt. På festivalen framträdde bland annat Aqua, Vengaboys, Antiloop och Markoolio. Samma helg syntes prins Carl Philip festa på eget håll i Båstad, där den kända tennisveckan ägde rum.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…