Nya bilderna avslöjar sexåriga prins Georges förvandling

Nya bilderna avslöjar sexåriga prins Georges förvandling
Kate Middleton och prins William publicerade i veckan nya bilder på sin son prins George. Se bilderna på den sex åriga prinsens förändring.
Annons

Prins George, 6, fyllde år under måndagen den 22 juli, och för att föreviga ögonblicket delade hans stolta föräldrar Kate Middleton och prins William med sig av tre bilder på den lilla födelsedagspojken.

Skarpsynta betraktare av bilden kunde notera att prins George genomgått en stor förändring. Lillprinsen har nämligen tappat ett flertal tänder och visade med ett stort leende upp sina supersöta gluggar.

Annons
Annons

Förutom klädsamma gluggar var han iklädd en fotbollströja av Englands nationallag. Två bilder togs på den nyblivna sexåringen hemma i trädgården i Kensington Palace där prins Georges skrattade och lekte i gräset.

Annons

En tredje bild togs också fast i en annan typ av stil; då var han iklädd en grön polotröja och shorts med ränder. Fotot togs den när familjen var på semester på en privat ö i Karibien.

Samtliga bilder är det senaste tillskottet till den kungliga familjens offentliga fotoalbum. Kate Middleton och prins William har varit väldigt flitiga på att publicera olika bilder på sin familj över åren i alla olika typer av format.

Annons

George firades på privat ö i Karibien

Under måndagen firades prinsens sexårsdag på en privat ö i Karibien, enligt The Sun. Hela familjen samlades för att fira prinsens födelsedag; båda föräldrarna Kate Middleton och prins William samt barnen prinsessan Charlotte, 4, och lilla prins Louis, 1.

Annons

Platsen har betytt mycket för familjen då drottningens syster, prinsessan Margaret, funnit platsen som en tillflyktsort under den turbulenta tiden efter giftermålet med Antony Armstrong-Jones. Efter en gåva från öns ägare, byggde familjen också ett semesterhus på den exotiska ön.

Sedan händelsen har familjen vid upprepande tillfällen åkt till ön Mystique för att koppla av och komma bort från allting där hemma i Cambridge. Prins William och Kate Middleton har åkt till ön under flera år och har planer på att åka dit under många år framöver.

Foto: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…