Hovet avslöjar: Så firas Chris O’Niell på sin 45-årsdag

Chris O'Niells födelsedag
Om några veckor fyller prinsessan Madeleines make Chris O'Neill 45 år. För Hänt berättar Kungliga hovets informationschef Margareta Thorgren hur födelsedagen kommer att firas.
Annons

Den 8 juni 2013 gifte sig prinsessan Madeleine, 36, med kärleken Chris O’Neill, 44, i Slottskyrkan i Stockholm.

Inför bröllopet hade Chris samtal med kungen och drottningen och valde att avstå från att få en prinstitel. Istället ville han på heltid ägna sig åt sin affärsverksamhet. Prinsessan Madeleine behöll som känt sin prinsesstitel.

Sedan bröllopet har det hänt mycket i Chris liv. Året efter vigseln fick paret sitt första barn när prinsessan Leonore föddes, 2015 kom sonen Nicolas till världen och förra året föddes yngsta barnet Adrienne.

Annons
Annons

Familjen har hunnit med att flytta flera gånger. Först bodde de tillsammans i en lägenhet i New York, sedan flyttade de till London och då återvände Chris till staden han föddes i. Men så förra sommaren bestämde sig paret för att flytta igen. Denna gång till USA, där de tidigare tillbringat somrarna. Numera bor de på USA:s östkust, närmare bestämt i soliga Florida.

Hovets besked om Chris O’Neills födelsedag

Chris föddes som Christopher Paul O’Neill i London den 27 juni 1974. Han har både brittiskt och amerikanskt medborgarskap, men växte alltså upp i London med föräldrarna Eva Maria och Paul O’Neill samt fem halvsystrar.

Annons

Om bara några veckor fyller Chris 45 år och för Hänt berättar hovets informationschef Margareta Thorgren hur födelsedagen kommer firas.

– Chris firar sin födelsedag med familjen, skriver Margareta Thorgren i ett meddelande till Hänt.

Inom kort kommer prinsessan Madeleine att besöka Sverige inför lanseringen av hennes första bok.

Margareta Thorgren har tidigare berättat för Hänt att Madeleine kommer till Sverige i slutet av maj och att resten av familjen också kommer att göra henne sällskap.

Annons

Men huruvida de kommer att stanna kvar i Sverige till Chris födelsedag återstår att se. Margareta Thorgren säger att det är oklart hur lång vistelsen i Sverige blir.

– Det vet jag inte. Men hon kommer ju stanna ett tag med anledning av bland annat officiella upptåg, men också för sin bok som kommer att ges ut där i början av juni, säger Margareta Thorgren.

Senast hela prinsessan Madeleine med familj besökte Sverige var i december i samband med drottning Silvias födelsedagsfirande och julafton.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…