Hovet avslöjar kungafamiljens okända sommarplan: ”Är ju jättetrevligt”

Hovet avslöjar kungafamiljens okända sommarplan: ”Är ju jättetrevligt”
Kungafamiljen har fått finbesök på Solliden. Nu berättar hovets informationschef Margareta Thorgren om den långväga gästen.
Annons

Just nu befinner sig delar av den svenska kungafamiljen på sitt sommarparadis Solliden slott på Öland. Den 14 juli firade de allihop kronprinsessan Victorias 42:a födelsedag, men därefter har de spridit ut sig.

Annons
Hela familjen var samlad på kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli i år.

Prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, åkte iväg på en kärlekssemester till Gotland. Enligt sajten Allt om kungligt har prinsparet setts på strandbaren Surflogiet på Tofta där de satt öppet och myste, pussades och drack drinkar.

Annons

Eva O’Neill besöker kungafamiljen på Öland

Prinsessan Madeleine, 37, och hennes familj bestående av herr Christopher O’Neill, 45, och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4 och Adrienne, 1, är dock fortfarande kvar på Öland med drottning Silvia, 75,  och kung Carl XVI Gustav, 73.

Nu skriver Svensk damtidning att de även har fått sällskap av Chris O’Neills mamma Eva O’Neill som i vanliga fall bor i London. Enligt tidningen ska Eva och drottning Silvia tycka mycket om varandra. De båda har bott i München och pratar flytande tyska.

Annons
Drottning Silvia och Eva O’Neill är goda vänner.

Eva O’Neill stannar hela veckan för att få så mycket tid som möjligt med både barnbarn och son. Då hon och Silvia är goda vänner blir det säkerligen en hel del umgänge och prat med drottningen också.

Kungafamiljen på utflykt

Enligt uppgifter till Expressen ska hela sällskapet inklusive kungen och drottningen ha besökt restaurangen Mormors hamnkrog och avnjutit en härlig lunch i solen. Samtliga av Madeleines barn ska ha varit med.

Annons

Margareta Thorgren är hovets informationschef och bekräftar till tidningen att de båda familjerna nu umgås ihop på Öland.

– Det är ju jättetrevligt när familjerna träffas. Just nu är hela prinsessan Madeleines familj på besök och de har en ledig tid på Öland. Därför är delar av Chris familj här för att umgås.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Charles Hammarsten

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…