Efter bråket – Williams erkännande om Meghan Markle och Harry

Williams erkännande om Meghan markle och prins william
Flera källor rapporterar om spänningar mellan den kungliga kvartetten med prins Harry, Meghan Markle, prins William och Kate Middleton. Enligt nya uppgifter till sajten People vet vi varför.
Annons

Förra månaden bröt prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, officiellt upp den gemensamma ”spelplan” paret haft med prins William, 36, och Kate Middleton, 37, för att istället skapa två separata kontor på Kensington Palace. Meghan och Harry har sedan dess flyttat till Windsor Castles Frogmore Cottage utanför London.

– Det är synd. Det fanns kraft i den där unionen och stor styrka hos kvartetten, men jag förstår varför det här händer. Det finns alltid den där spänningen: att försöka göra PR-grejen och sedan inse att de bara är verkliga människor. De vill ha sitt egna ställe och sina egna saker, berättar en källa från hushållet till People.

Annons
Annons

Framförallt för Meghan så har det skett en hel del stora förändringar bara inom det senaste året. Medan hon förberedde sig för sitt bröllop i maj förra året så lärde hon sig samtidigt om det kungliga livet går till.

– Harry är väldigt beskyddande och med all rätt, det kungliga hushållet kan vara så. Det måste ha varit en riktig kulturkrock för henne, säger källan.

”På olika nivåer”

Storebror William förbereder sig inför sin framtida roll som kung, medan Harry jobbar med olika frågor som ligger nära hans hjärta medan han anpassar sig efter sitt nya liv som gift man. Personal som arbetat i palatset länge hade en tanke om att de två prinsarna skulle jobba tillsammans. Men det är ganska uppenbart att nu när de båda har sina fruar och växande familjer, så kommer en samlad kvartett inte bli verklighet.

Annons

Prinsarna har å andra sidan alltid varit ämnade för olika vägar, det rapporterar källor till People. Harry, som följer sin instinkt, ser på sin äldre bror som att han är hämmad av protokoll som den framtida monarken.

Deras olika inställningar till livet visades tydligt när Harrys relation med Meghan blev mer seriös. Flera källor har berättat för People att spänningar mellan bröderna blev värre först när Harry berättade för sin familj att han ville gifta sig med Meghan Markle, efter att ha dejtat henne i knappt ett år.

William som i sin tur dejtade sin ungdomskärlek Kate Middleton i åtta år innan de gifte sig, varnade Harry för att saker gick för fort, vilket gjorde Harry både arg men också sårad. Tanken om att William och Kate skulle varit ovänliga mot Meghan låter dock inte som dem, det säger en vän till båda bröderna.

Utanför formella framträdanden tillbringar inte prinsbröderna mycket tid tillsammans alls och de har olika vänner på separata håll.

Annons

– De är på väldigt olika nivåer i sitt liv, säger en nära familjevän till People.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…