Benjamin Ingrossos stora miss med kungen under Victoriadagen

Benjamin Ingrossos miss med kungen – i SVT:s sändning
Artisten Benjamin Ingrosso befann sig på plats på Öland under gårdagen för att medverka vid firandet av kronprinsessan Victoria som fyllde 42. Men när kungen skulle tacka Benjamin vid dagens slut uppstod en miss – som tydligt fångades i SVT:s sändning.
Annons

Igår fyllde kronprinsessan Victoria 42 år! Det firades traditionsenligt i Borgholm på Öland där både kungafamiljen, publik och artister var samlade för att hylla vår kronprinsessa på födelsedagen. För den som inte kunde närvara på plats filmades den stora hyllningskonserten, Victoriakonserten, som sedan sändes på SVT under kvällen.

På scenen uppträdde välkända artister som Benjamin Ingrosso, Lina Hedlund, Rickard Söderberg, Arja Saijonmaa och Kaliffa. Hela kalaset från scenen leddes av programledaren Yvette Hermundstad.

Annons
Annons

Konserten avslutades med att i princip alla närvarande, i ledning av Benjamin Ingrosso, sjöng med till låten Happy birthday av Stevie Wonder. Därefter tågade kungafamiljen upp på scenen för att tacka alla som tagit plats på scenen under dagen.

Missen mellan Benjamin Ingrosso och kungen

Först i ledet gick kung Carl Gustaf som artigt tog i hand med artisterna och programledaren som radat upp sig på scenen. Men när han skulle tacka Benjamin Ingrosso var artisten lite för ivrig och snabb med att sträcka fram sin hand till kungen, som då är upptagen med att utbyta några ord med Rickard Söderberg som står framför Benjamin Ingrosso i ledet.

Annons

Benjamin Ingrosso märker snabbt av situationen, och nickar skämtsamt till och skrattar roat åt sig själv där han lämnas med handen i vädret. Men så klart var det inget illa menat av kungen att inte ta Benjamin i handen på en gång.

Estelle imponerad i publiken

Något annat förvånansvärt publik och tittare kunde se på scenen var 7-åriga artisten Saga Stenmark som var lika gammal som Estelle som satt i publiken bredvid sin mamma under konserten. Estelle verkade imponerad av framträdandet. Saga Stenmark är dotter till artisterna Martin Stenmark och Hanna Hedlund.

Annons

Men nog verkade hon även imponerad av Benjamin Ingrosso! Hon sjöng med i hela låten All night long som han framförde på scenen.

FOTO: TT/Patrik Österberg , SVT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…