Kungliga avslöjandet: Det kan prinsessan Madeleines barn heta

Kungliga avslöjandet: Det kan prinsessan Madeleines barn heta
Vad kommer prinsessan Madeleines tredje barn att heta? Här är namnen som mycket möjligt kan bli prinsen eller prinsessans namn.
Annons

Snart föder prinsessan Madeleine, 35, en liten prins eller prinsessa. Hennes tredje barn är beräknad att komma i mitten på mars, och blir där med det sjunde kungliga barnbarnet på bara sex år. Om det blir en liten prinsessa så kan de hända att hon kommer att få namnet Alice, efter Madeleines mormor Alice Sommerlath och farmor Sibylla, som båda hade namnet Alice.

Annons

Men även Silvia kan bli hennes tilltalsnamn, eftersom att prinsessan Leonore, 4, inte fick något av drottningens namn. Eller Josephine som både Madeleine själv heter och hennes anmoder drottning Josefina. Men det ryktas också om att det kan bli ett oväntat namn till barnet. Något franskklingande som Elouise, Celine, Pauline och Margaux, skriver Svensk Dam.

Mellannamnen blir lättre att bestämma. Det stora släktnamnet på Chris O’Neills, 43, sida är Maria eftersom att hans mamma, hans två systrar och deras döttrar bär det namnet. Blir det däremot en prins kommer han troligen att få namnet Paul, som också är en tradition i Chris släkt. Prins Nicolas, 2, bär namnet Paul i mellannamn.

Annons

Kanske får även morfar kungen en del i namnet? Kanske Carl? För att få med både kungen och prins Carl Philip. Ja, vad tror ni? Vad kommer barnet att heta?

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar