Prinsparets tack till svenska folket – visar nya bilder på prins Gabriel

Prinsparets tack till svenska folket – visar nya bilder på prins Gabriel
Nu tackar prinsessan Sofia och prins Carl Philip svenska folket för alla gratulationer i och med prins Gabriels födsel. Detta gör de genom en hälsning och nya bilder på prinsen. – Vi uppskattar er omtänksamhet, hälsar paret.
Annons

Det var i slutet av augusti som prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofia, 32, fick tillökning i familjen, och deras förstfödde son Alexander, 1, fick en lillebror. Sverige fick en ny prins vid namn Gabriel Carl Walther. Nu hälsar föräldrarna och tackar för alla gratulationer till födseln, på kungahusets Instagram.

Annons

”Ett stort och varmt tack för alla vänliga gratulationer som har inkommit i samband med födelsen av vår son, Prins Gabriel. Vi uppskattar er omtänksamhet mycket”, hälsar Sofia och Carl Philip.

Bilden där till är ett familjefoto på hela familjen, och på bilden ser vi prinsessan Sofia som bär prins Alexander och prins Carl Philip som bär prins Gabriel. Föräldrarna har dock ännu inte avslöjat valet bakom namnet på prins Gabriel, och enligt kungahusets hemsida är han den första i familjen Bernadotte som fått namnet Gabriel.

På hemsidan har de publicerat ännu en bild på Gabriel, där man ser fans ansikte i profil. Det här är den andra bilden på Gabriel, och på den tidigare bilden som vi kunnat se honom på förut var han nyfödd. Och nog har han hunnit växa på sig lite sen dess.

Foto: Kungahuset.se

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…