Kungafamiljens dilemma – kan missa när Madeleines bebis föds

Kungafamiljens dilemma – kan missa när Madeleines bebis föds
Prinsessan Madeleine är beräknad att föda sitt tredje barn i mitten av mars, och olägligt nog har kronprinsessan Victoria en inbokad resa till Sydkorea just då och kan därför riskera att missa sin systers födsel.
Annons

Vilken dag som helst kan höggravida prinsessan Madeleine, 35, föda barn nummer tre som är beräknad att komma till världen i mitten av mars. När en kunglig bebis föds hör det till vanligheterna att alla i den övriga kungafamiljen skyndar sig med att få träffa de nyblivna föräldrarna och den nyfödda lilla. Redan samma dag, eller dagen där på, brukar alla ha fått hälsa på den lilla.

Annons

Men den här gången kan kronprinsessan Victoria, 40, tvingas vänta med att få hälsa på Madeleines tredje barn. Födseln krockar nämligen med hennes personliga schema. Hon har en viktig resa planerad i mitten av mars, mellan den 14 mars och den 17 mars kommer hon att befinna sig i Sydkorea för att närvara under det Paralympiska vinterspelen, skriver Svensk Dam.

Men det är inte bara Victoria som har fullt upp med att resa i mars. Även kungaparet kommer att flyga iväg till ett annat land. Mellan den 21 mars och den 24 mars kommer de att närvara vid eventet Baden-Powell Fellowship i Mexico City.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…